ISE 2012 megnyitó

2012. február 1., szerda, 02:40

beszámoló ISE 2012 kiállítás

Örömmel köszöntjük kedves látogatóinkat Amszterdamból! Idén is ellátogattunk az ISE (Integrated Systems Europe) kiállításra, jelen pillanatban a belvárosból, félig live jelleggel számolunk be a rendezvény legnagyobb érdekességeiről! Az első napi pezsgés fejében felmértük a terepet, így is rengeteg érdekességre bukkantunk, újdonságokból sem volt hiány. Most pedig, hogy túl vagyunk az amszterdami steak vacsorán, az első lehetséges internetkapcsolatra felcsimpaszkodva megosztjuk Önökkel, eddig mi történt a 2012-es ISE keretein belül.

Ahogy a kiállítás nevéből is adódik, elsősorban integrált, installált megoldások gyártóinak kedvez ez az esemény, illetve a szakterület iránt érdeklődő személyeknek. Függetlenül attól, hogy valóban töméntelen mennyiségű professzionális képi-hangi szolgáltatással találkoztunk, igen szép arányban előfordultak olyan eszközök is, melyek egyértelműen az otthoni szórakoztatást jegyében fogantak. Már most, az első napon számos ilyen, konzumer standon sikerült időznünk.

Idén a figyelem középpontjába egyértelműen a képi megjelenítés került. Az előcsarnokba lépve szemünk elé egy közel 30 méter hosszú, panoráma-szerűen kialakított vetítővászon tárult, melyre sorban kötött Panasonic projektorok vetítettek különféle látványos felvételeket. És ez még csak a jéghegy csúcsa! Olyan cégek, mint az Optoma, az NEC, a SIM2 vagy a Projection Design, valóságos ?stand-szentélyeket? húztak fel maguknak, ezeknek belseje rendszerint az optimális képi hatások érdekében félhomályos kialakítást kapott. Velük szemben finom ellenpéldát alkotott például az Epson ? az ő standjukon például derűs, világos hangulat fogadott, így a projektoraik megmutathatták, mire képesek a legrosszabb vetítési körülmények között.

Idén talán még a tavalyinál is nagyobb létszámban jöttek látogatók, és ami azt illeti, közel sem csak projektorok vártak rájuk. Külön kiemelném például eddigi egyik legszimpatikusabb termékemet a 2012-es ISE-ről, ami nem más, mint egy fürdőkád. Egy intelligens fürdőkád, mely saját LCD-televízióval, mechanikusan záródó pezsgőtárolóval, variálható RGB fénydekorációval és 5.1 surround hangrendszerrel (!) lett megspékelve. Emellett persze több helyen is láttunk vízálló, falba vagy mennyezetbe süllyeszthető, kültérre telepíthető hangsugárzókat, sajnos a kádban nem volt lehetőség 5.1 demózásra ? viszont az igazán finom dolgok csak ezután érkeztek!

Sok kiállítónál jártunk, és még több standon nézünk körbe holnap, holnapután ? minden információt, mely a tudomásunkra jut, a lehető leghamarabb megosztunk Önökkel, így elsők között nálunk olvashatnak a show érdekességeiről. Hamarosan újra jelentkezünk!

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.