Új hangfalak a DALI kínálatában

2015. augusztus 19., szerda, 06:10

DALI OPTICON audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hifi hangfal házimozi hangfalszett DALI hangfal DALI házimozi

OPTICON néven startolt a népszerű dán hifi hangfal gyártó legújabb termékcsaládja. A héttagú széria hamarosan nálunk is kapható lesz.

DALI OPTICON hangfalakDALI OPTICON hangfalakDALI OPTICON 8 hangfalDALI OPTICON 8 hangfalDALI OPTICON 8 hangfalDALI OPTICON 8 hangfalDALI OPTICON 6 hangfalDALI OPTICON 6 hangfalDALI OPTICON 5 hangfalDALI OPTICON 2 hangfalDALI OPTICON 1 hangfalDALI OPTICON VOKAL centersugárzóDALI OPTICON VOKAL centersugárzóDALI OPTICON LCR hangfal

A sokak által jól ismert EPICON és RUBICON sorozatok örökségei ötvöződnek a skandináv manufaktúra legfrissebb, mostanában beharangozott OPTICON hangfalaiban. Az újoncok továbbra is a jellegzetes, lényegre törő, ugyanakkor kissé bútorszerű hatású dán dizájnt ötvözik a gyártó sajátos technikai megoldásaival. Utóbbi közé tartozik például az SMC mágneses meghajtó rendszer, a saját kezűleg, Dániában legyártott dobozok és a házon belül fejlesztett, préselt rostból készült membránok.

DALI OPTICON 8 hangfal

A DALI komolyabb szériáiban megtalálható, előszeretettel alkalmazott hibrid magassugárzó (dóm és ribbon egyidejű alkalmazása) 5 típuson is megtalálható, egyébiránt a komplett OPTICON család 7 tagot számlál. Ezek közül két állványos és három padlón álló hangfal áll rendelkezésünkre, melyeket tetszés szerint kiegészíthetünk, vagy házimozi rendszer építése esetén akár helyettesíthetünk az OPTICON LCR szatellit sugárzóval és/vagy az OPTICON VOKAL centersugárzóval.

DALI OPTICON VOKAL centersugárzó

Az OPTICON hangfalcsalád selyemfényű matt fehér, fekete és dió színekben lesz kapható, választható magasfényű fekete vagy fehér előlapi lemezzel. A hét tagot számláló família rugalmas variációkat tár fel sokak számára, hiszen a dobozok leendő használói a saját igényüknek és szobaméretüknek megfelelő típusokat válogathatnak össze. Utóbbiban érdemes az itthoni, hivatalos bemutatótermek szakértőihez is fordulni (pl. Allée Denon márkabolt), ugyancsak érdemes náluk érdeklődni az új DALI hangfalak várható érkezéséről és árazásáról is.

hu.horn.eu

www.dali-speakers.hu

DALI OPTICON 8 hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.