Címke

OPTICON [5 találat]


DALI OPTICON LCR hangfal teszt

2019. november 12., 10:30

DALI OPTICON LCR hangfalA neves dán gyártó modelljei közül már sok példányt teszteltünk, úgy az OPTICON mind a további - OBERON, RUBICON, stb. - szériákból. Jelenleg egy részint dizájn elemnek is tekinthető modellel van dolgunk, ami viszont, már csak ára okán is, magas minőségű hangot kell, hogy szolgáltasson. De mi marad a legendás DALI hangból, ha egy lapos, fali kialakítású dobozból érkezik?

DALI OPTICON 6 házimozi hangfalszett teszt

2017. május 19., 12:10

DALI OPTICON 6 házimozi hangfalszettA középkategóriás, nemrég debütált OPTICON összefoglalja mindazt, amit a DALI-ban kedvelni lehet. Meghallgattunk egy komplett házimozi rendszert, amely ilyen hangfalakból állt. A kezdeti kétely után beismerjük, az IKON dobozok helyére méltó utódok kerültek.

DALI OPTICON 2 állványos hangfal teszt

2016. február 1., 11:05

DALI OPTICON 2 hifi hangfalAz új DALI család megérkezett! És ígéretünkhöz híven rögvest rávetettük magunkat az egyik típusra. Az OPTICON 2 számos tekintetben érezteti, hogy szomjazza az elismerést, cserébe sok apróságot felmutat a gyártó boszorkánykonyhájából. De mi a pontos recept? Tessék tovább olvasni, a főfogás még hátravan!

Élő műsor és nyereményjáték a DALI jóvoltából

2015. szeptember 21., 06:35

DALI OPTICON bemutatóA londoni Hospital Club falain belül hamarosan különleges zenei rendezvényre kerül sor, melynek házigazdája a DALI lesz. Ezzel egyidejűleg nyereményjátékot is indít a skandináv hangfalgyártó cég.

Új hangfalak a DALI kínálatában

2015. augusztus 19., 06:10

DALI OPTICON hangfalOPTICON néven startolt a népszerű dán hifi hangfal gyártó legújabb termékcsaládja. A héttagú széria hamarosan nálunk is kapható lesz.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.