Hatalmas lett az új REL mélyláda

2017. február 13., hétfő, 12:25

REL audio hifi házimozi subwoofer mélyláda mélysugárzó REL mélyláda házimozi mélyláda

25 éves fennállását új referencia modellel ünnepli meg a walesi székhelyű, aktív mélysugárzó specialista REL. A No. 25 a legnagyobb aktív mélyláda, amelyet eddig készítettek.

Elsőre akár a Gibraltar sorozat továbbgondolt, szteroidozott változatának is titulálhatnánk a No. 25-öt. Mégsem méregethetjük őt az alatta lévő testvérekhez, ugyanis minden tekintetben rátesz a többi REL termékre, nem is kevéssel.

Fotók alapján nem tűnik egyértelműnek, hogy egy igazi monstrumot álmodtak meg. A doboz 73 x 54 x 76 cm-es méretei (széles x magas x mély) 380 mm átmérőjű mélysugárzónak adnak otthont, melynek szénszálas membránja nagy terhelésen akár 10 centis elmozdulásra is képes. A masszív felületmozgás által keltett hátsó hullámok lecsillapítása érdekében alkalmazták a kolosszális dobozt, melynek oldalai és teteje egyaránt íves kialakításúak. Hogy a már-már tankszerű látványt elegánssá tegyék, a szokásos REL esztétikát kapjuk. Egy No. 25 felületkezelése 3 hétig tart, ennyi idő szükséges, hogy a rajta lévő, 12 lakkréteg megfelelően rákerüljön.

REL No.25 aktív mélyláda

Mi lehet meggyőzőbb egy a szobánkban dolgozó No. 25-nél? Például, ha merészek vagyunk és diétára fognánk a bankszámlánkat, akkor, tornyot is építhetünk belőle, három egység egymásra helyezésével. Ha sztereózunk, akkor a két frontsugárzó számára biztosíthatunk egy-egy ilyen oszlopot. Az eredmény egy olyan létesítmény, amely elemenként 1 000 W teljesítményű NextGen3 D osztályú erősítőt tartalmaz.

REL No.25 aktív mélyláda

A No. 25 vezérlése a hátoldalán lévő kezelőszervekkel, ill. egy mellékelt, infravörös távvezérlővel lehetséges. A márkától megszokott módon nem csak vonali (.LFE RCA), hanem végerősített jelet is képes fogadni, a mellékelt Neutrik Speakon csatlakozójú hangsugárzó kábellel. Igény szerint a cég saját vezeték nélküli vevő egysége (Longbow transmitter) is megvásárolható hozzá.

REL No.25 aktív mélyláda hátlap

A megtermett mélyláda már rendelhető, kb. bruttó 2,4 millió forintért vásárolhatják meg a kifinomult basszusok megszállottjai a Házimozi Stúdióban.

www.hazimozistudio.hu

www.rel.net

REL No.25 aktív mélyláda

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.