IFA 2011 - Geneva

2011. szeptember 14., szerda, 13:10

IFA2011 kiállítás Geneva

Megérkeztek Zürichbe a Geneva legújabb modelljei, majd azonnal az IFA-ra, amelyek ugyan nem foglaltak nagy helyet a kiállításon, de a feltűnés így is garantált volt.

A Model XS a legújabb Svájcban készült Geneva Sound System, amelynek célja, hogy forradalmasítja a világot, és valódi hangot adjon az iPod dock és iPhone, eredetileg visszafogott változatának. Az eredmény ez az ultra-kompakt traveller audio rendszer, amely elegáns és kifinomult, ráadásul jól is szól. Az XS magába foglal egy kétutas sztereó hangrendszert, amely segítségével a fizikumát meghazudtoló teljesítményt produkál, akár Bluetooth kommunikációval is. Az XS valódi technológiai csoda, amely garantálja az igazi hifi hangminőséget - mondta Jan-Erik Lundberg, a Geneva Sound System alapítója. Ez az újdonság a kutató mérnökeink munkájának eredménye, az eredmény pedig egy teljes hangrendszer egy rendkívül kis méretű, kompakt centrumban. A 200 eurós XS piros, fehér és fekete színekben kapható.

A Geneva másik újdonsága már jóval termetesebb volt, de a lényege is az, hogy egy nagyméretű laposkijelző alatt végezze a munkáját. Összesen 6 darab hangszóró van benne, hiszen a magassugárzókból kettőt, a közepekből pedig négyet kapott a hozzá tartozó 100 W-os erősítőkkel, plusz dolgozik benne még egy 12 inches woofer is. Az erősítő teljesen digitális, ezek párosításával a frekvenciaátvitel 35 Hz és 20 kHz között mozog. A 80 kg-os Geneva fehér vagy fekete színben rendelhető egyelőre, mindkét változat magasfényű zongoralakk bevonatot kap.

A Geneva magabiztos hangminőségének kifejlesztésében jelentős szerepet kapott a TAD, amely cég már a Pioneerral közös munkájuk során bizonyított, fő profiluk a hangszóró és hangsugárzó fejlesztés, építés.

A cég a standján természetesen bemutatta az eddig is kapható M, M+CD, L és XL modelljeit is, amelyek mérettől és megjelenéstől függetlenül kivételesen jó hangminőségről biztosítanak minket.

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.