Magnat Shadow hangfalak már itthon is

2016. április 11., hétfő, 06:05

Magnat audio hifi házimozi hangfal hangszóró hangfalszett Magnat hangfal Magnat Shadow hifi hangfal házimozi hangfalszett

Hazánkban is kaphatóak a Magnat Shadow szériás, belépő/középkategóriába tartozó hangfalai. A megfizethető, ugyanakkor csinos dobozokból tetszés szerint építhető hifi vagy többcsatornás házimozi rendszer.

A közelmúltban itthon is megvásárolhatóvá váltak a Magnat Shadow hangfalak, melyek a gyártó leírása alapján a sokkal drágább vetélytársak adottságait nyújtják, kedvezőbb ár/érték arány mellett. A széria három álló hangfalat (Shadow 209, Shadow 207, Shadow 205), egy állványos dobozt (Shadow 203) és egy házimozi centersugárzót (Shadow Center 213) tartalmaz.

Magnat Shadow hangfal hangszórói

A hangfalakban a gyártó saját fejlesztésű, Klippel lézeres mérőrendszerrel optimalizált "FE" mélyközép hangszórói és "fmax" hullámvezetőbe ültetett, 3 cm átmérőjű magassugárzói találhatók. Igény szerint kettős kábelezéssel vagy kettős erősítéssel is rácsatlakoztathatjuk erősítőnket a Shadow hangfalakra.

Magnat Shadow hangfal csatlakozó

Figyelemreméltó a Magnat Shadow hangfalak magas érzékenysége (az álló típusoké 92 dB, a centersugárzóé és az állványos dobozé pedig 91 dB). Jóllehet, nincsen hivatalosan közölt referencia a mért számok mikéntjére, mindenesetre az adatokból sejthető, hogy kis teljesítményű erősítőkkel is dinamikus, élénk hangzást produkálnak a Magnat dobozai.

Magnat Shadow 209 álló hangfal

A Magnat Shadow széria típusai fényesre polírozott fekete vagy fehér előlappal (a fekete esetében faerezetes, a fehérnél matt burkolatú) rendelhetők, fogyasztói árukról az itthoni forgalmazónál és hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

www.aida-audio.hu

www.magnat.de

Magnat Shadow 207 hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.