Nagyot szólhat a parányi KEF LSX aktív hangfal

2018. november 15., csütörtök, 17:15

KEF audio hifi hangfal hangszóró KEF hangfal KEF hangszóró aktív hangfal KEF aktív hangfal

A KEF LS50 Wireless aktív hangfal sikereire alapozva elkészítették annak kistestvérét. A KEF LSX szolgáltatás arzenálja és színopciói nem kevésbé meggyőzőek. A termék már itthon is rendelhető.

KEF LSX aktív hangfalakKEF LSX aktív hangfalKEF LSX aktív hangfal talpKEF LSX aktív hangfalKEF LSX aktív hangfalKEF LSX aktív hangfal hátlap

Vezeték nélküli/hálózati funkciókkal vértezték fel a KEF LSX állványos méretű aktív hangfalat, mely koncepciójában azonos az LS50 Wireless-szel, csak fizikailag kisebb. Utóbbiból eredően vélhetőleg némileg kevesebb basszust és teljesítményt várhatunk el, cserébe azonban a rendszer ára is kedvezőbb (399 990 Ft, ami az LS50 Wireless-ének fele).

KEF LSX aktív hangfal

A 24x15x18 cm méretű dobozokban lévő 4 db D osztályú erősítő hajtja a hangszórókészletet, 2x30 W a magassugárzókat, 2x70 W pedig a mély/középhangokat segíti megszólalni.

KEF LSX aktív hangfal

A dobozok különleges geometriája elsősorban nem a dizájnt, hanem a jobb hangot szolgálja. Akusztikailag optimalizált, csillapító rétegekkel működő házakban 11,5 cm-es Uni-Q hangszórók ülnek.

A jelszintet vezérlő DSP algoritmus a KEF egyedi fejlesztése (Music Integrity Engine), ez felel az időzítési és fázis korrekciós javításokért. A nagytestvérhez hasonlóan ezt a hangfalat is elérhetjük applikáció alapon. Az iOS és Android mobileszközökre letölthető KEF Control app nem csak EQ beállításokat foglal magába, hanem zenei kliensekhez (Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, DLNA stb.) is hozzáférést nyújt.

KEF LSX aktív hangfal hátlap

Aki hosszú távon extra basszusra vágyik, annak praktikus lehet az aktív mélysugárzó kimenet megléte. További hab a tortán a dán ipari textil borítás és az ötféle választható színopció, amelyek között mindenki garantáltan megtalálja a saját ízléséhez passzolót. A KEF LSX már itthon is megvásárolható, remélhetőleg hamarosan tesztelni fogjuk!

aida-audio.hu

m.int.kef.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.