SVS hangfalat a mélyládához?

2015. november 27., péntek, 07:20

SVS audio hifi házimozi hangfal hangfalszett mélyláda szubwoofer mélysugárzó házimozi hangfalszett házimozi rendszer SVS hangfal SVS mélyláda

Az itthoni SVS forgalmazó Home Movie kiterjeszti az eddig csak aktív mélysugárzókra vonatkozó, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát. Így a különleges ajánlat már nem csak a mélyládákra, hanem hangfalakra is érvényes.

SVS mélyládákSVS hangfalSVS hangfalSVS 30 nap pénzvisszafizetési garancia

Az aktív mélynyomói által rohamosan népszerűvé vált, amerikai SVS-ről kevesen tudják, hogy nem csak szubládákat, hanem hagyományos, passzív hangfalakat is készít. Utóbbiak debütálásáról itt, az AV-Online hasábjain is tettünk említést.

SVS 30 nap pénzvisszafizetési garancia

Az értékesítési folyamatot nagyban segítette a valamennyi mélysugárzó esetében érvényesíthető, 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Hogy utóbbi mit is jelent pontosan? A válasz természetesen nem meglepő: ha az egyhónapos "próbaidőszak" végeztével a vásárló nem elégedett a termékkel, visszaviheti azt a Home Movie Bt. bemutatótermébe, és a termék árát visszafizetik. A speciális ajánlat a (minden csomagolással és kiegészítővel együtt visszahozott) sértetlen állapotú mélysugárzókra érvényes... december 1-től pedig az SVS hangfalakra is érvényesíthető. Utóbbi opciót a Home Movie garantálja, a mélyládák esetében meghirdetett, azonos feltételek mellett.

SVS hangfal

A 30 napos "teszt lehetőség" megléte több szempontból is hasznos, fő pozitívuma, hogy a felhasználók otthon, a saját környezetükben próbálhatják ki a terméket. Bizonyára olvasóink is tisztában vannak vele, hogy a házimozi rendszerek teljesítménye nagyban függ a zenehallgatásra/filmnézésre szánt szoba akusztikájától is, így végső soron nem (feltétlenül) a bemutatóteremben szerzett tapasztalatok mérvadóak, elvégre mi, leendő tulajdonosok szeretnénk remélhetőleg évekig, saját otthonunkban használni a kiszemelt komponenst.

Az SVS hangfalakról (és persze mélyládákról) bővebb információkat tudhatnak meg a forgalmazó weboldalán, valamint az AV-Online tesztjei között.

www.svsound.hu

www.homemovie.hu

SVS hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.