Hangszórót a nyakunkba?

2017. december 8., péntek, 09:10

JBL audio hifi házimozi hangfal hangszóró JBL hangfal JBL hangszóró Bluetooth hangszóró JBL Bluetooth hangszóró

Új divat kezd kialakulni, mégpedig a testen viselhető hangszóróké. A JBL Soundgear különlegessége, hogy nyakunkba téve zenél nekünk és persze mindenki másnak.

JBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóróJBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóróJBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóróJBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóróJBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóró dobozJBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóróJBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóróJBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóróJBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóró

A JBL Soundgear egy félig banán, félig patkó alakú Bluetooth hangszóró, amely a mobilitást, mint funkciót ezúttal a viselhetőség felé billenti. Az eszköz koncepciója, hogy a nyakra helyezve szólaltatja meg a hozzá párosított forráseszköz (ami lehet okostelefon, tablet vagy notebook) hangját. A belsejében 4 db 31 mm-es hangszóró található, amelyek felfelé, a fejünk irányába szórják a 100 Hz-től 20 kHz-ig terjedő frekvenciáját.

JBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóró

A 350 grammos házban lévő, 800 mAh kapacitású akkumulátor egy feltöltéssel kb. 6 órányi üzemidőt ígér, a kimenő teljesítmény pedig 2x3 W. Utóbbi nem tűnik soknak, ám ha figyelembe vesszük, hogy az eszköz a fülünktől alig arasznyi távolságra szólal meg, még ahhoz is elég hangos lehet, hogy szükség esetén a környezetünkben lévők is kivegyék részüket a zenei élményből.

JBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóró

A JBL Soundgear BTA kettős mikrofonnal rendelkezik, amely a gyártó leírása szerint kiszűri a környezet zajait és a zavaró szobai visszhangokat. Már megvásárolható itthon is, 60 000 forintért.

JBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóró doboz

Hogy a fentebb ecsetelt extrák mennyire használhatók a gyakorlatban, azt hamarosan részletesebben is megválaszoljuk egy kimerítő cikk keretein belül itt, az AV-Online hasábjain.

www.extremeaudio.hu

www.jbl.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.