Sunfire szubládák a Hifi Barlang kínálatában

2015. január 14., szerda, 16:45

Sunfire audio hifi házimozi hangfal mélyláda házimozi mélyláda aktív mélyláda Sunfire mélyláda

Szívből örülünk, amikor egy új név, új márka, új szín kerül fel a hazai házimozis termékpalettára és külön boldogság számunkra, amikor mi az elsők között adhatunk hírt róla. Pontosan ez a helyzet most, amikor bejelentjük: sok házimozi rajongó régi álma teljesült, a Hifi Barlang üzletében kipróbálható és megvásárolható az USA-beli mélysugárzó specialista Sunfire termékeinek jelentős része, és ami jelenleg nem kézzelfogható, az megrendelhető. Utóbbi csoportba az erősítők és hangdobozok tartoznak, azok készleten tartását egyelőre nem tervezi a Hifi Barlang. 

Sunfire SDS aktív mélyládaSunfire SDS aktív mélyládaSunfire SDS aktív mélyládaSunfire SDS aktív mélyládaSunfire SDS aktív mélyládaSunfire HRS aktív mélyládaSunfire Atmos XT aktív mélyládaSunfire Atmos XT aktív mélyládaSunfire XTEQ aktív mélyláda

A DS és HRS sorozatba tartozó szubládákat már folyamatosan járatják, hogy a meghallgatások során tudásuk maximumát tudják nyújtani. Az Atmos és az XTEQ mélynyomók érkezésére még egy kicsit várni kell, mert csak nemrég kerültek piacra, vagyis igazi újdonságok. Ami mindegyik Sunfire szubbasszus sugárzóra - a kiváló hang mellett - jellemző: a minőségi kivitel, a kompakt méret, a nagy teljesítményű, D osztályú erősítő, passzívmembrános és zárt konstrukció.

Sunfire HRS aktív mélyláda

A HRS-ek (8; 10; 12 colos) hangszórói, szokatlanul széles, tekintélyt parancsoló gumiperemmel rendelkeznek, ami extrém membránkitéréseket tesz lehetővé. Ez és a doboz lecsapott felső élei egészen egyedivé teszik a megjelenésüket.

Sunfire XTEQ aktív mélyláda

Az XTEQ név beszédes, arra utal, hogy a mélyládák automatikus, önbemérő ekvalizátorral rendelkeznek. A legkisebb, 8 colos hangszórójú változat erősítőjének teljesítménye 1800 W, a két nagyobbé pedig 3000 W. Ezek az adatok és az oldalra sugárzó membránok (aktív és passzív) hatalmas hangnyomásról árulkodnak.

Fogyasztói árakat és részletes adatokat a forgalmazó honlapján találnak az érdeklődők.

Az AV-Online rövidtávú terveiben szerepel több Sunfire termék tesztelése, amikről természetesen részletesen beszámolunk Kedves Olvasóinknak.

hifibarlang.hu

www.sunfire.com

Sunfire Atmos XT aktív mélyláda

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.