Univerzális hangfalat épített a quadral

2015. augusztus 14., péntek, 12:25

quadral audio hifi házimozi hangfal hangszóró hifi hangfal quadral hangfal quadral hangszóró AURUM hangfal házimozi hangfal Atmos hangfal Dolby Atmos hangfal

Az általunk is már több ízben említett quadral cég kínálatába új hangsugárzó került, melynek fő előnye, hogy sztereó és házimozi rendszer építéshez is bevethető, sőt, akár Dolby Atmos hangfalnak is használható.

quadral AURUM PHASE VIII hangfalquadral AURUM PHASE VIIIquadral ALTIMA hangszóró

Az AURUM szériába tartozó PHASE VIII hangfal viszonylag kompakt és keskeny dobozzal rendelkezik, aminek köszönhetően elegáns átmenetet képez az álló hangsugárzók és az állványos monitorok, szatellitek között. Az elegáns megjelenésű újonc D'Appolito elrendezésű hangszórókészletet tartalmaz, mely egy ribbon (szalag) magassugárzóból, és két ALTIMA (alumínium, magnézium és titán ötvözet) mélyközép membránból áll. A belső kábelezéshez továbbra is (az AURUM termékcsaládban szokványos módon) a francia Real Cable biztosított nyersanyagot, egyébiránt a doboz lakkozott fekete vagy fehér színekben készül.

quadral ALTIMA hangszóró

A PHASE VIII zárt rendszerű, MDF falakkal és viszonylag jó frekvenciamenettel rendelkezik, utóbbi 55-65000 Hz-ig terjed, emellett akár 120 W folyamatos terhelésen is stabil üzemre képes. Feltornászott teljesítményadatai és erőtartalékai lehetővé teszik, hogy komplett házimozi rendszert építsünk belőle (alkalmazható front-, center- és háttérsugárzóként), ugyanakkor egy mellékelt konzol segítségével nem csak oldalfalra, hanem mennyezetre is rögzíthető, így Dolby Atmos konfiguráció kiépítésére is alkalmas.

quadral AURUM PHASE VIII

A quadral AURUM PHASE VIII 299990 Ft-os darabáron már az itthoni forgalmazónál is megvásárolható, kipróbálási szándékot célszerű egyeztetni a Stream Audio munkatársaival.

www.streamaudio.hu

www.quadral.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.