Hangfalak Prágából

2015. február 5., csütörtök, 12:30

Xavian NEOX audio hifi hangfal hangfalszett házimozi hifi hangfal Xavian hangfal házimozi hangfalszett Xavian hangfalszett

Bizony, nem csak finom sört és remek grafitceruzát, hanem kiváló minőségű hangsugárzókat is gyártanak a csehek, gondolunk itt elsősorban a hazai műhellyel és valódi fa furnérokkal dolgozó Xavian cégre, kiknek megérkezett NEOX szériájuk.

Xavian NEOX hangfalakXavian NEOX1 állványos hangfalXavian NEOXC1 centersugárzóXavian NEOXC1 centersugárzóXavian NEOX2 álló hangfalXavian NEOX2 álló hangfalXavian NEOX2 álló hangfalXavian NEOXS1 aktív mélyláda

A Xavian friss, NEOX elnevezésű termékcsaládja három hangfalat és egy aktív, 270 mm-es membránnal felszerelt mélysugárzót is (NEOXS1) tartalmaz. Egy állványos (NEOX1) és egy álló doboz (NEOX2) mellett centersugárzót (NEOXC1) is kínálnak, így akár családból összeállíthatunk többcsatornás házimozi hangrendszert.

Xavian NEOX1 állványos hangfal

A NEOX hangfalak cseresznye, dió, juhar, fekete, fehér és piros burkolattal rendelhetőek, a gyártó állítása szerint klasszikus zenével épp olyan jól teljesítenek, mint a manapság uralkodó, dinamikus modern műfajokkal.

A Xavian NEOX széria valamennyi tagja már az itthoni forgalmazó bemutatótermében is kipróbálható és megvásárolható.

www.hifiboltonline.hu

www.xavian.cz

Xavian NEOX2 álló hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.