Polk Audio hangfalak, megfizethető házimozi építéséhez

2015. június 10., szerda, 09:40

Polk Audio Polk audio házimozi hangfal hangfalszett házimozi hangfalszett Polk hangfal olcsó hangfal akciós hangfal Polk Audio hangfal

Elérhetővé vált az itthoni forgalmazó kínálatában egy rendkívül barátian árazott Polk Audio M20 házimozi hangfalszett, mely főleg azok tetszését nyerheti el, akik limitált költségből szeretnének belépő kategóriás hangrendszert otthonukba.

Polk Audio M20 házimozi hangfalszettPolk Audio M20 házimozi hangfalszettPolk Audio M20 hangfalPolk Audio M10 hangfalPolk Audio CSM centersugárzó

Különleges műszaki bravúrokat, elegáns díszítéseket nem tartalmaz, cserébe annál kedvezőbb áron érhető el már hazánkban is a Polk Audio egyik belépő kategóriás hangfalszettje. A szóban forgó összeállítás 5.0 kiosztásban tartalmaz 2 db álló frontsugárzót (M20), egy centersugárzót (CSM) valamint egy pár könyvespolcra vagy állványra helyezhető háttér dobozt (M10).

Polk Audio CSM centersugárzó

A felsorolt modellek mindegyike kétutas rendszerű, a frontok és a monitorok egyaránt előre néző reflexnyílással rendelkeznek. Színválaszték tekintetében egyesek számára kötöttséget jelenthet az egyedüli opciót képező ezüst előlap, faerezetes hatású fóliával, de természetesen fekete előlapi hangfalvédő selyem is jár a hangdobozok mellé, és ne feledjük az igen kedvező, bruttó 130000 Ft-os kedvezményes szett-árat!

A Polk Audio házimozi hangfalszett rövidesen kipróbálható és megvásárolható az itthoni hifi/házimozi bemutatótermekben is.

www.octogonaudio.hu

Polk Audio M10 hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.