Frissítés a quadral-nál

2015. szeptember 16., szerda, 16:00

quadral audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hangszóró hifi hangfal házimozi hangfalszett quadral hangfal CHROMIUM STYLE

Megújult külsővel futnak tovább a quadral CHROMIUM STYLE széria hangfalai, melyek a kecsesebb külső mellett továbbra is elsősorban az audiofilek szívét fogják megdobogtatni.

quadral CHROMIUM STYLE hangfalakquadral CHROMIUM STYLE 8 hangfalquadral CHROMIUM STYLE 6 hangfalquadral CHROMIUM STYLE 6 hangfalquadral CHROMIUM STYLE 6 hangfalquadral CHROMIUM STYLE 2 hangfalquadral CHROMIUM STYLE 1 BASE centersugárzóquadral CHROMIUM STYLE 1 BASE centersugárzó

A quadral CHROMIUM STYLE álló hangfalainak érdekessége többek között a talpukban lévő, gumis betét, mely a hangszórókészlet által keltetett vibrációkat hivatott csillapítani. Némileg változtattak a dobozok formavilágán, de az alumínium szalagos magassugárzók és a "Titanium PP" mélyközép membránok is frissebbre cserélődtek. Egyébként a CHROMIUM STYLE család két álló (CHROMIUM STYLE 8 és CHROMIUM STYLE 6) és egy állványos (CHROMIUM STYLE 2) hangfalat tartalmaz, továbbá házimozi építők számára nyújt megoldást a CHROMIUM STYLE 1 BASE típusú centersugárzó. Sajnos egyelőre nincs tudomásunk nagy szobákra optimalizált, háromutas centerről.

quadral CHROMIUM STYLE 1 BASE centersugárzó

A megújult família legnagyobb tagja (CHROMIUM STYLE 8) egy klasszikus háromutas rendszerű doboz, mely hosszú távon 140 W terhelést is elbír, ugyanakkor meglehetősen széles, 32 Hz-55 kHz-es frekvenciatartományban szólaltatja meg a hangokat. A komplett sorozat, ahogy manapság az eleganciára összpontosító audio-iparágtól megszokhattuk, lakkozott fekete és fehér színekben készül.

quadral CHROMIUM STYLE 8 hangfal

Az eggyel kisebb, STYLE 6 állódoboz a gyártó elmondása szerint, méreteit meghazudtoló testességre képes, ami igaz is lehet, ismerve pl. az általunk is tesztelt PLATINUM sorozat M25 típusú állványos hangfalának "felnőttes" hangját. Egyébként úgy tűnik, hogy a quadral is felhagy a dupla kábelezés lehetőségével: nem bonyolítják feleslegesen a felhasználók életét ilyen opcióval, mindössze egy pár, banándugót fogadó aljzat található a csinos dobozok hátulján, ízlésesen, alumínium lemezbe szerelve.

quadral CHROMIUM STYLE 6 hangfal

A quadral CHROMIUM STYLE hangfalak már kipróbálhatóak a Stream Audio budapesti bemutatótermében, pontos árakért és további termékadatokért érdemes meglátogatni honlapjukat.

www.streamaudio.hu

www.quadral.com

quadral CHROMIUM STYLE 6 hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.