Fejhallgatós készüléktoronnyal kápráztat el az EarMen

2022. szeptember 6., kedd, 10:05

EarMen audio hifi DAC streamer lejátszó USB DAC MQA DAC DA konverter hálózati zenelejátszó hálózati streamer fejhallgató erősítő EarMen DAC EarMen fejhallgató erősítő

A szerb Auris Audio leányvállalataként tevékeny EarMen fejhallgatós készüléklánca különálló fejhallgató erősítőt, DAC-ot, hálózati zenelejátszót és tápegységet tartalmaz. Annak ellenére, hogy három (de inkább négy) eszközről esik szó, a belőlük összeállítható szett bármelyik íróasztal sarkán kényelmesen elfér.

EarMen Tradutto Staccato CH-AmpEarMen Tradutto Staccato CH-AmpEarMen fejhallgató szett HIGH END 2022 MünhenEarMen fejhallgató szettEarMen Tradutto Staccato CH-Amp hátlapEarMen Tradutto DACEarMen Tradutto DACEarMen Tradutto DACEarMen Tradutto DAC távirányítóEarMen Tradutto DAC távirányítóEarMen Tradutto DAC Staccato streamerEarMen Tradutto DAC Staccato hálózati zenelejátszóEarMen Staccato hálózati zenelejátszóEarMen CH-Amp fejhallgató erősítő PSU-3 tápegységEarMen CH-Amp fejhallgató erősítő PSU-3 tápegység hátlap

Nemrég teszteltük az EarMen Tradutto D/A konvertert, amely hangminőség és ár/érték arány szempontból meggyőzően szerepelt. Eleinte nehezen érthető okokból, funkciói hiányosak voltak, de végre kiderült, hogy miért.

EarMen Tradutto DAC

Gyártója vadonatúj termékcsaládot jelentett be, amely az említett DAC-kal, vagy akár anélkül is használható. A négy eszköz együtt széleskörű szolgáltatásokat nyújt összetett igényű zenekedvelőknek.

EarMen Tradutto Staccato CH-Amp hátlap

Az EarMen Staccato a cég eddigi első hálózati zenelejátszója. Fejlett szűrő és rezonancia csökkentő technológia segítségével gondoskodik a lehető legjobb hangminőségről. Beépített TIDAL és Spotify kliensein kívül internetrádiót, USB lejátszó funkciót és Bluetooth vevőt is tartalmaz. WiFi és Ethernet kábel használatával egyaránt kapcsolódhat a helyi hálózathoz, D/A konverterhez csatlakoztatni optikai vagy koaxiális kábellel lehetséges. Vezérlése Bluetooth alapon, saját fejlesztésű mobil alkalmazással történhet.

EarMen Tradutto DAC Staccato streamer

Az EarMen CH-Amp teljesen szimmetrikus jelutat tartalmazó fejhallgató erősítő. A hagyományos RCA-n kívül 4,4 mm-es Pentaconn bemenetet és kimenetet egyaránt tartalmaz. Így szimmetrikusan hozzáilleszthető többek közt a már említett Tradutto DAC, analóg előerősítőként pedig szinte bármilyen végerősítő vagy aktív hangsugárzó csatlakoztatása lehetséges.

EarMen CH-Amp fejhallgató erősítő PSU-3 tápegység

A CH-Amp előlapján 6,3 mm-es és 4,4 mm-es Pentaconn fejhallgató kimenet található, sok más riválisától eltérően távvezérelhető is. Rendszertávirányítót csomagolnak hozzá, amelyről a Tradutto felé is küldhető parancs.

EarMen CH-Amp fejhallgató erősítő PSU-3 tápegység hátlap

Külön említést érdemel a fejhallgató erősítőhöz mellékelt PSU-3 típusú, alacsony zajú, lineáris külső tápegység. Utóbbiról nemcsak a CH-Amp, hanem a Tradutto DAC és a Staccato hálózati zenelejátszó tápellátása is lehetséges. Hatásos alternatívának tűnik az egyszerű, kapcsolóüzemű külső tápegységekkel szemben.

EarMen Tradutto Staccato CH-Amp

A Staccato, Tradutto és CH-Amp tetszőlegesen kombinálhatók egymással, vagy más gyártók készülékeivel. Hamarosan egy részletes cikkben fogunk választ adni arra a kérdésre, hogy mi várható el az EarMen komplett fejhallgatós készülékláncától. Az eszközök nemsokára Magyarországon is kaphatók és meghallgathatók lesznek, ami pedig az árakat illeti:

- EarMen Tradutto: 319 990 Ft

- EarMen Staccato: 399 990 Ft

- EarMen CH-Amp: 599 990 Ft

További termékinformációkért a Home Movie honlapját érdemes meglátogatni.

homemovie.hu

earmen.com

EarMen fejhallgató szett HIGH END 2022 Münhen

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.