High-end fejhallgató erősítő japánból

2015. szeptember 24., csütörtök, 11:55

Audio Technica audio hifi fejhallgató erősítő high end fejhallgató erősítő high end erősítő Audio Technica erősítő high end fejhallgató erősítő Audio Technica fejhallgató erősítő

A napokban kaptuk a hírt, miszerint az Audio Technica egyik cseppet sem hétköznapi, topkategóriás fejhallgató erősítőjéből, az AT-HA5050H típusból egy darab Magyarországra is érkezett.

Az AT-HA5050H egyike az első olyan konzumer elektronikai berendezéseknek, melyet hivatalosan elláttak az idén véglegessé vált, nagyfelbontású, veszteségmentes zenefájlokkal való kompatibilitást jelző ?Hi-Res? logóval. Beépített DAC modulja natív DSD dekódolásra képes, de nem ez az egyetlen érdekesség. A robusztus készülék analóg potmétereivel és borostyán sárga fényben úszó kijelzőivel, valószínűleg nem csak a fejhallgatósok, hanem általában a hifisták szívét megdobogtatja, persze a külső elhanyagolható a belső felépítéshez és a szolgáltatásokhoz képest.

Audio Technica AT-HA5050H high-end fejhallgató erősítő

A HA-5050H hibrid felépítésű, előerősítőjében 6922-es elektroncső üzemel, míg végerősítője ?solid-state? elven működik. A készülék szokatlan módon csak aszimmetrikus fejhallgató kimenetekkel rendelkezik. Előlapján két sorban látható 4 db, különféle impedanciájú Jack aljzat, melyekre 2 db füles köthető. Egyébiránt az erősítő fejlesztése hosszú ideig tartott, netes források szerint első ízben, még fejlesztés alatt lévő állapotában a 2013-as Hong Kong High-End Audio Visual Show kiállításon találkozhatott vele a nagyközönség.

Audio Technica AT-HA5050H high-end fejhallgató erősítő

A készülék bruttó 1 920 000 Ft-os áron vásárolható meg el az Extreme Audio bemutatótermében, meghallgatását értelemszerűen high end fejhallgatóval rendelkezőknek javasoljuk, ettől függetlenül laikus zenerajongóknak is érdemes kipróbálni.

www.extremeaudio.hu

Audio Technica AT-HA5050H high-end fejhallgató erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.