Címke

streamer [25 találat]


Linn a Home Movie kínálatában

2023. január 15., 15:50

Linn Home MovieÚj high end gyöngyszemmel egészül ki a belföldi hifi kínálat. Megérkezett az első Linn szállítmány a Home Movie budapesti szaküzletébe. Ellátogattunk hozzájuk és lencsevégre kaptuk az első beérkezett darabokat. Hangsugárzók, egybeépített "mindenes" elektronikák és lemezjátszók egyaránt jöttek!

AVM Inspiration CS 2.3 all-in-one sztereó erősítő teszt

2022. december 13., 19:05

AVM Inspiration CS 2.3 hálózati sztereó erősítőAudio Video Manufaktur - ezt takarja az AVM rövidítés és a német gyártó immár 30 éve készíti kimagasló minőségű készülékeit. A CS 2.3 a cég legkisebb, mondhatni belépő kategóriás all-in-one erősítője, amiről elmondható, hogy ott kezdi, ahol a legtöbben abbahagyják.

EarMen fejhallgató rendszer teszt

2022. december 11., 17:45

EarMen fejhallgató rendszerMivel a hagyományos hifi rendszerek drágák, nagyok és hangosak (a szomszéd lakóknak különösen), érthető, hogy egyre többen választanak fejhallgatót. Töredékáron kínálja egy high end hangrendszer felbontását, feltéve, hogy hozzá illő elektronika szolgálja ki. De mit érdemel egy csúcskategóriás fejhallgató, ha tulajdonosának igényei sokfélék? Az USA-ban tervezett és EU-ban gyártott EarMen fejhallgatós rendszer ideális válasznak tűnik.

iFi Audio NEO Stream hálózati zenelejátszó teszt

2022. november 24., 16:10

iFi NEO Stream hálózati zenelejátszóMelyik az a streamer, amit beállíthatunk, hogy tökéletesen alkalmazkodjon akár a Roonhoz, TIDAL-hoz, HQ Playerhez vagy, csak úgy simán működjön a háttérben, ha netán egyiket sem használjuk? Az iFi megalkotta a NEO Streamet, ahol ezen lehetőségek mindegyike adott, még az ínyencek is elégedetten csettinthetnek, nem nagyon van olyan felhasználási területe, amire az iFi ne gondolt volna és ne lehetne rajta beállítani.

Jön a Magnat MC 400 hálózatképes sztereó erősítő

2022. november 12., 13:10

Magnat MC 400 hálózati sztereó erősítőA Magnat MC 400 egyetlen dobozba építve nyújt mindent, amit legtöbben elvárnak vegyes célra alkalmas sztereó készüléklánctól. Az internetes funkciókon és D/A konverteren kívül CD-lejátszót és rádiótunert is tartalmaz, így széles közönséget céloz meg.

Argon Audio Stream 2M MKII hálózati zenelejátszó teszt

2022. október 28., 16:55

Argon Audio Stream 2M MKII hálózati zenelejátszóHálózati zenelejátszóval (angol neve streamer) gyorsan és kényelmesen megnyitható az interneten tárolt milliónyi zene felé vezető út. Az igényes zenehallgatók körében legnépszerűbb opciók 150-250 ezer forint között mozognak, amit nem mindenki engedhet meg magának. Éppen ezért előzte meg kíváncsiság az Argon Audio Stream 2M MKII tesztjét. Funkciókban kevesebbet tud, mint nagynevű riválisai, viszont árban is töredékébe kerül. Mire lehet számítani a 60 000 forintos hálózati zenelejátszótól?

Új hifi bemutatóterem a fővárosban

2022. október 21., 09:15

AudioMe hifi bemutatóteremHivatalosan megnyitott az AudioMe Consult első szaküzlete Újpesten. A bolt elindulását kétnapos nyitópartival koronázzák meg. Ma és holnap is látogatható a bemutatóterem, ahol kábelek, lemezjátszók és komplett hifi rendszerek is kaphatók.

AVM az Extreme Audio kínálatában

2022. szeptember 12., 20:50

AVM Audio Extreme AudioAz Extreme Audio Németországban készített mestermunkákkal bővíti kínálatát, mostantól az AVM Audio cég termékei is kaphatók náluk. Az első szállítmány már megérkezett, mi pedig hamarosan részletes tesztekkel jelentkezünk! De mit érdemes tudni az AVM-ről?

Fejhallgatós készüléktoronnyal kápráztat el az EarMen

2022. szeptember 6., 10:05

EarMen Tradutto Staccato CH-AmpA szerb Auris Audio leányvállalataként tevékeny EarMen fejhallgatós készüléklánca különálló fejhallgató erősítőt, DAC-ot, hálózati zenelejátszót és tápegységet tartalmaz. Annak ellenére, hogy három (de inkább négy) eszközről esik szó, a belőlük összeállítható szett bármelyik íróasztal sarkán kényelmesen elfér.

AURALiC hálózati zenelejátszók új generációja jön

2022. augusztus 5., 18:05

AURALIC ARIES G1.1 hálózati zenelejátszóA digitális lejátszók gyártásában élen járó AURALiC bejelentette, hogy frissíti G1 termékcsaládját. Lehet üdvözölni az ARIES G1.1 és ALTAIR G1.1 forráskészülékeket, amelyek hamarosan Magyarországon is kaphatók lesznek.

Gold Note az Extreme Audio kínálatában

2022. augusztus 2., 12:20

Gold Note Extreme AudioÚj high end hifi gyártóval bővült az Extreme Audio termékfelhozatala. Mostantól az olasz Gold Note munkái is megtalálhatók boltjuk "polcain". Az első szállítmány már megérkezett Magyarországra, hamarosan tőlünk is új teszt cikkek, bemutató anyagok várhatók e cég termékeiről.

iFi Audio ZEN Stream hálózati zenelejátszó teszt

2022. augusztus 1., 21:20

iFi ZEN Stream hálózati zenelejátszóStreamerekből nincs hiány a piacon, kis túlzással élve, ha becsukott szemmel rábökünk egy eladó masinára a hifi boltban, az első találat biztosan streamer lesz. A választék hatalmas mind funkciók, mind árazás tekintetében. Az iFi Audio eddig elsősorban a DAC készítésben jeleskedett, streamerből ez az első készüléke, amit nemes egyszerűséggel iFi Stream-nek neveztek el. A forma a ZEN szériához illeszkedik, ugyanaz a stílusvilág és kialakítás.

Argon Audio SOLO hálózati zenelejátszó teszt

2022. június 16., 11:20

Argon Audio SOLO hálózati zenelejátszóAz Argon Audio név nem igazán cseng ismerősen a jól ismert márkák árnyékában, pedig már 1983 óta jelen vannak az "iparban" és készítenek audio termékeket, mégpediglen Dániában. A termékskála lefedi az egész hifi láncot a forrástól a hangfalig bezárólag. Érdekesség, hogy a filozófiájuk szerint az aktív hangfalaké a jövő, így nem kell foglakozni az erősítő kérdésével. A filozófiájuk szerint első helyen van a zenehallgatást kellemessé tévő hangzás, és nem mellesleg 3 év jótállást adnak a termékeikre, valamint folyamatos firmware frissítést ígér a gyártó. Jelen cikkben a forrással fogunk foglalkozni az Argon Audio SOLO névre keresztelt WiFi és Bluetooth streamerrel, LAN kábel nélkül.

Audioengine B-Fi multiroom WiFi streamer teszt

2022. május 25., 09:00

Audioengine B-Fi multiroom WiFi streamer

Senki sem szeret kábelekkel bajlódni, csak útban vannak, egy idő után káosz alakul ki a hifi állvány mögött és az áraik sem tekinthetők mellékes kiadásnak egy bizonyos szint felett. Megoldást jelent erre a problémára, ha WiFi vagy Bluetooth képes eszköz kerül a képbe, ahol ez a gond nem jelentkezik. Ilyen készülék például az Audioengine B-Fi aprócska zene streamer, amibe csak a feltétlenül szükséges vezetékek csatlakozói kerültek. Kapunk még TIDAL-t, Spotify-t, Napstert, Qobuzt és még sok egyéb lehetőséget a netes zeneforrásokhoz. Nem a felbontásokkal hivalkodó, de teljesen korrekt specifikációval megadott kis zenelejátszót sikerült fülügyre vennünk a napokban.

Silent Angel az AudioMe Consult kínálatában

2022. május 3., 11:10

Silent AngelAz AudioMe Consult megkezdte a Silent Angel termékek magyarországi forgalmazását, demózását és telepítését. A Silent Angel márka birtokosa a tajvani Thunder Data, egy zeneipari rendszer integrátor. A Thunder Data egy innovatív vállalat, a hifi streaming szakértője, amely minőségi komponenseket kínál a lakossági hálózatokhoz, illetve high end audio termékekhez fejleszt szoftveres és hardveres megoldásokat.

Wattson Audio MADISON hálózati streamer teszt

2022. április 29., 20:55

Wattson Audio MADISON hálózati streamerSvájcról sokféle jelző ugrik be az embernek köztük a pontosság, bankok és rózsaszín tehenek az alpesi legelőkön. Kevésbé ismert oldala a magas minőségű hifi és stúdió eszközök gyártása (pl. Studer ReVox) ami gyártmányok elismert etalonnak számítottak az egész világon. Manapság keveset hallunk erről az oldaláról pedig most is készülnek színvonalas termékek az országban, jelesül a Wattson Audio termékei, köztük a MADISON névre keresztelt streamer.

Egyszerre streamer és DAC a Wattson Audio újonca

2022. március 11., 10:55

Wattson Audio MADISON streamer DACBővíti kínálatát a kisméretű high end hálózati forráskészülékeiről ismert svájci cég. A Wattson Audio MADISON jóval komplexebb megközelítést alkalmaz, mint az Emerson DIGITAL vagy a korábban általunk is tesztelt Emerson ANALOG.

Magnat MMS 730 hálózati zenelejátszó teszt

2022. február 28., 12:45

Magnat MMS 730 hálózati zenelejátszóA Magnat lépett egy merészet és piacra dobta az első streaming masináját MMS 730 néven, egy olyan piacra, ahová mostanság elég nehéz belépni, ugyanis se szeri, se száma az ugyanerre a célra készült gyártmányoknak. Bátor lépés ez, akárhonnan nézzük, a konkurencia óriási és itt már nagyot kell villantani, ha sikeres szeretne lenni ezen a telített területen. Mindenesetre az árazása barátságos, a tudása is bőven elég a teljes körű használathoz. Érdeklődve és kíváncsian vettük szem és fülügyre az MMS 730-at.

Gold Note DS-10 Plus hálózati streamer és DAC teszt

2021. november 8., 17:10

Gold Note DS-10 Plus hálózati streamerA Gold Note termékei közül még nem volt lehetőségünk meghallgatni egyet sem, így izgatottan vártuk a gyártó streamer és DAC feladatokat magas szinten ellátó DS-10 Plus nevű egységét. Ez a DS-10 továbbfejlesztett változata, ami rendkívül széleskörű szolgáltatáspaletta mellett kiemelkedő hangminőséget is ígér.

Volumio Primo hálózati zenelejátszó teszt

2021. október 31., 18:30

Volumio Primo hálózati streamerVolumio Primo a flexibilis lejátszó, ahol házasságot köt az Asus és a Volumio. Minden hifista életében eljön az a pillanat, ha PC-ről hallgat zenét, hogy többet és jobbat akar a meglévőnél. Felvetődik a kérdés, mi is lehetne a következő lépés? Kézenfekvőnek tűnik egy audio PC megvétele, de azzal több gond is lehet. Hangminőségben természetesen az lenne a jó választás, de nem mindenki szeretne egy, csak zenére kihegyezett számítógépet fenntartani, feladva ezzel annak univerzális jellegét és korlátozva a használhatóságát.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.