Bose QC 35 II - fejlődik az utazós füles

2017. december 13., szerda, 18:00

Bose audio hifi fejhaallgató aktív zajzár Bluetooth fejhallgató Bose fejhallgató Bose QC 35 Bose Bluetooth fejhallgató Bose zajzáras fejhallgató

A gyakori utazók igényeire szabott, prémium kategóriás Bose QC 35 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató kapott néhány hardveres frissítést, melyeknek következtében üdvözölhetjük a II. generációt.

Bose QuietComfort 35 II aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBose QuietComfort 35 II aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBose QuietComfort 35 II aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBose QC 35 II AppBose QuietComfort 35 II aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBose QuietComfort 35 II aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBose QuietComfort 35 II aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató

A hivatalosan Bose QuietComfort 35 wireless headphones II néven debütáló apró, de praktikus extrákkal bővült. Utóbbiak egyike a beépített Google VPA asszisztens, amely segíthet lejátszási listák, szöveges üzenetek és telefon nyomkodás nélküli válaszok végrehajtásában/elérésében. Még kérdéses, mindez magyar nyelven mennyire válik be.

Bose QuietComfort 35 II aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató

Aki az asszisztens funkciót nem tudja kihasználni, az is előnyt meríthet az erre szolgáló, dedikált nyomógombból, hiszen másodlagos szerepe az aktív zajszűrés 3 különböző szintjének állítása (erre korábban csak az applikáción keresztül volt lehetőség).

Bose QC 35 II App

Megújult a vezérlésre szolgáló szoftver és a telefonhívásokat segítő, fülesbe épített mikrofon is. Ami a küllemet illeti, azon nem változtattak (ami talán nem is baj, hiszen az első kiadásról szóló cikkben mi is pozitívumként könyveltük el a termék csekély tömegét és komfortját), alcantara bevonatú fejpántot és szintetikus bőr kárpitozású, lágy béléssel ellátott fülpárnákat kapunk.

Bose QuietComfort 35 II aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató

Az ezüst vagy fekete színben, kb. 128 000 forintért megvásárolható Bose QC 35 II jövő év elején hozzánk is el fog látogatni egy kis időre, hogy kiadós cikk keretein belül is be tudjuk részletesebben mutatni itt, az AV-Online hasábjain.

www.bose.hu

basys.hu/bose

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.