EarMen termékek a HomeMovie kínálatában

2021. május 4., kedd, 20:55

EarMen audio hifi DAC USB DAC MQA DAC DSD DAC fejhallgató erősítő EarMen DAC EarMen USB DAC EarMen fejhallgató erősítő

A high end készülékekre szakosodott Auris leánymárkájaként induló EarMen azokra összpontosít, akik a jó hangot elérhetőbb áron, útjaik során is élvezni szeretnék.

EarMen USB DACEarMen USB DACEarMen TR-Amp USB DACEarMen TR-Amp USB DACEarMen TR-Amp USB DACEarMen TR-Amp USB DACEarMen TR-Amp USB DACEarMen TR-Amp USB DACEarMen USB DACEarMen USB DACEarMen Eagle USB DACEarMen Eagle USB DACEarMen Eagle USB DACEarMen Sparrow USB DACEarMen Sparrow USB DACEarMen Sparrow USB DACEarMen Sparrow USB DACEarMen Sparrow USB DAC

Az EarMen termékfelhozatala összesen három DAC-ból áll. A legnagyobbnak számító TR-Amp (kb. 100 000 Ft) asztali környezetben és utazások során egyaránt használható, fejhallgató erősítővel,  kettős kimenettel és hangerő szabályozóval ellátott jelátalakító.

EarMen TR-Amp USB DAC

Különlegessége piros színén kívül, hogy analóg sztereó RCA kimenettel és DIRECT/PRE OUT kapcsolóval is rendelkezik, ezáltal előerősítőként is funkcionálhat. 384 kHz/32 bites PCM és natív DSD128 támogatása magas minőségű, Sabre cég által gyártott ES 9038 chipjének köszönhető.

EarMen TR-Amp USB DAC

Az EarMen Sparrow a trió középső tagja. Ez a darab mellőzi a hangerő szabályozót, RCA kimenetet és beépített akkumulátort, ezáltal jóval kompaktabb, alig nagyobb, mint egy pendrive.

EarMen Sparrow USB DAC

USB-C aljzatával számítógép és okostelefon külső hangkártyájaként is használható, a standard 3,5 mm-es analóg sztereó Jack fejhallgató csatlakozó mellett 2,5 mm-es kimenetet is nyújt. Az EarMen Sparrow (kb. 75 000 Ft) ugyancsak Sabre (ES9281PRO) chipet alkalmaz.

EarMen USB DAC

A legkisebb DAC (Eagle) a Sparrow "PRO" jelzés nélküli chipjét kapta, de ugyanúgy használható Android/iOS mobileszközökkel és számítógépekkel. Viszont e modellen már nem USB-C aljzat, hanem a klasszikus USB-A dugó szolgál digitális jelfogadásra.

EarMen Eagle USB DAC

Érdekesség, hogy az EarMen nagyobbik testvércégeként is értelmezhető Auris székhelye chicagói székhelyű, ugyanakkor mindhárom fentebb említett készülék gyártása Európában zajlik. Mindhárom EarMen készülék már kipróbálható és megvásárolható a Home Movie szaküzletében. Az eszközök képességeire mi is kíváncsiak lettünk, ezért hamarosan részletes bemutató cikkekkel térünk rájuk vissza itt, az AV-Online hasábjain.

homemovie.hu

earmen-eu.com

EarMen TR-Amp USB DAC

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.