Frissített QRT QBASE tápszűrők

2015. január 22., csütörtök, 07:05

Nordost QRT QBASE audio hifi házimozi elosztó szűrő tápelosztó tápszűrő harmonizátor Nordost QRT Nordost tápszűrő

Apró módosítások és frissítések után immár egy árnyalatnyit más kivitelben találkozhatunk a Nordost által forgalmazott, hifi és házimozi rendszerek audio/video teljesítményjavítására szolgáló, QRT tápszűrőkkel.

QRT QB4 mark IIQRT QB8 mark IIQRT QB8 mark II

Korábban teszteltük az első generációs QRT QBASE tápszűrőket, melyeknek most már eggyel újabb, Mark II jelöléssel futó változatai fognak felkerülni a hifi boltok polcaira. A kínálat szolgáltatás szempontjából semmit nem változott, 4 (QB4 Mark II) valamint 8 (QB8 Mark II) aljzattal felszerelt termékek közül választhatunk.

QRT QB8 mark II

Újdonságként említhető, hogy az aljzatokat kicsivel masszívabbra cserélték, így stabilabb módon csatlakoztathatjuk hifi vagy házimozi készülékeink tápkábeleinek villásdugóit. Ugyancsak átdolgozták az aljzatokat keretbe foglaló lemez kialakítását, ezáltal mechanikailag erősebbé vált a szerkezet. A felszín alatt is történtek változások: a NYÁK markánsabb csatornákat tartalmaz, így erősebb áram esetén is megbízható működésre számíthatunk. Ezen túl dedikált biztosíték is került az új QRT eszközökbe, ezáltal a túláram és túlmelegedés ellen is hatékony védelemre számíthatunk.

Az új QBASE termékeket az idei CES kiállításon jelentették be, hamarosan itthon is megvásárolhatóak lesznek, áruk várhatóan 10 %-ot emelkedik majd az előző generációhoz képest.

www.audiocentrum.hu

www.nordost.com

QRT QB8 mark II

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.