Bővül a quadral kínálata

2015. március 23., hétfő, 11:15

quadral audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hangszóró hifi hangfal quadral hangfal

Hamarosan új, trendi külsejű és precíz hangfalszéria érkezik a quadral műhelyéből. A kimondottan csinos, RHODIUM elnevezésű sorozat idén tavasztól Magyarországon is kapható lesz.

Az ARGENTUM és ASCENT LE szériák közé beékelődő RHODIUM tagjait a minimalista dizájn és a karcsú formák jellemzik. Korábbi quadral hangfaltesztjeinkből kiindulva az is sejthető, hogy az újoncok hangja is elnyeri a vájtfülűek tetszését.

A RHODIUM sorozat két álló hangfalat, egy kétutas állványos típust és egy szintén kétutas, házimozi centersugárzót tartalmaz, valamennyi modell matt fekete vagy matt fehér színben lesz kapható. A legnagyobb modell, a RHODIUM 500, dupla 15,5 cm-es mélyközép sugárzóval, egy 2,5 cm-es alumínium dómmal, előlapi reflexnyílással rendelkezik.

quadral RHODIUM hangfal

Hangfalválasztás előtt sok esetben mérvadó a hölgy élettársak véleménye, és ezt a quadral sem hagyja figyelmen kívül, éppen ezért dobozaikat kimondottan csinosra és letisztultra tervezték, hogy jól illeszkedjenek a legtöbb lakókörnyezetbe, és hogy ne tűnjenek ormótlannak egy lapos TV vagy egy diszkrét médiabútor mellett. A hangfalakhoz mágneses védőrács jár, a gyárilag mellékelt, polírozott hangfaltüskékkel pedig egy öreg, hullámos padlón is jó stabilitást kaphatunk.

quadral RHODIUM hangfal

A RHODIUM család tagjainak érzékenysége 86-87 dB körül mozog, ezért vásárlás előtt győződjünk meg róla, hogy kellően stabil és dinamikus elektronikával párosítjuk-e őket! Az ideális elektronika kiválasztásában és a termékek kipróbálásában, mint mindig, most is segítséget nyújt a Stream Audio hifi és házimozi bemutatóterme.

quadral RHODIUM hangfal

A quadral RHODIUM hangfalak március végén, illetve április elején érkeznek meg Magyarországra, pontos árakkal és termékbemutatóval kapcsolatban a Stream Audio munkatársainál lehet érdeklődni.

www.streamaudio.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.