Arcam erőgép érkezik

2014. október 9., csütörtök, 17:55

Arcam audio hifi sztereó erősítő hifi erősítő sztereó erősítő Arcam erősítő Arcam A39 Arcam hifi erősítő integrált sztereó erősítő

Arcam A39 néven került nyilvánosságra az angol hifigyártó cég legújabb integrált sztereó erősítője. A csatornánként 120 wattos készülék hamarosan Magyarországra is megérkezik.

Arcam A39 integrált sztereó erősítőArcam A39 integrált sztereó erősítő hátlap

Az Arcamnál bármit is terveznek, elsődleges tényezőként, a kezdetektől a mai napig a zenei hangzásra összpontosítanak. Fontosnak tartják, hogy a legkisebb, kavicsméretű Bluetooth-vevőjüktől kezdve a házimozi erősítőkig, valamennyi termékük kiegyensúlyozott előadást nyújtson sztereóban, ettől függetlenül a standard kétcsatornás berendezések iránt is van igény. Mi sem igazolja ezt jobban, mint az A39 sztereó erősítő megjelenése, mely egy látszólag általános felépítésű elektronika, a belseje azonban érdekes újdonságot is tartalmaz. Az erősítő G osztályú áramkörre épül, ezáltal alacsony és közepes terhelésen teljes mértékben az A osztályú elektronikák akusztikai minőségét kapjuk vissza, kedvező hatásfok mellett.

Arcam A39 integrált sztereó erősítő hátlap

A toroid tápegységet tartalmazó A39 kizárólag analóg jeleket fogad, előlapján a klasszikus, zöld színben izzó kijelzőt láthatjuk, jókora fém impulzuspotméter társaságában. A készülék teljes harmonikus torzítása mindössze 0,001 %, csatornánkénti teljesítménye pedig 120 W 8 ohmon. A termék leírása alapján rögtön kiderül, hogy audiofil kategóriával állunk szemben, így főleg azoknak érdemes jobban megismerkedni az A39 sztereó erősítővel, akik elmélyült zenehallgatáshoz keresnek egy kifinomult, biztos alapot.

Az Arcam A39 néhány héten belül az itthoni forgalmazó bemutatótermében lesz meghallgatható és megvásárolható, 1800 eurónak megfelelő forint összegért.

www.hazimozistudio.hu

www.arcam.co.uk

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.