Tiszta áramból sosem elég

2017. március 13., hétfő, 05:40

IsoTek audio hifi tápkábel tápszűrő elosztó tápelosztó táp izolátor IsoTek tápszűrő IstoTek tápelosztó

Az elektromos szűrőkben szakértő IsoTek bemutatott egy új tápelosztót, amely összesen 9 kimenetének köszönhetően, hatékony kiegészítője lehet összetett hifi és házimozi rendszereknek.

IsoTek EVO3 Corvus tápszűrőIsoTek EVO3 Corvus tápszűrőIsoTek EVO3 Corvus tápszűrőIsoTek EVO3 Corvus tápszűrőIsoTek EVO3 Corvus tápszűrő

EVO3 Corvus néven jelentették be az IsoTek legújabb, relatív belépő kategóriás tápelosztóját. Az alumínium házba épített szűrő a régebb óta futó Polaris alapjaira épül. Részét képezi a 30 dB-es rádiófrekvenciás jelzavar csökkentés, az ezüst bevonatú OFC (oxigénmentes réz) belső kábelezés és az egymástól független kimenetek. Az elkülönített csatlakozókat kiemelten fontosnak tartja a cég, hozzátéve, hogy ezzel ellentétben, a legtöbb hagyományos elosztónál egy szálon osztozik valamennyi csatorna. A szétválasztás hiányából fakadnak olyan hibák, mint a differenciális módusú zajok, így viszont - a gyártó szerint - nem kell ilyesmitől tartanunk.

IsoTek EVO3 Corvus tápszűrő

Az IsoTek saját védelmi rendszerével ellátott elosztó legfeljebb 3680 W folyamatos töltést képes biztosítani. Alkalmazása értelemszerűen azoknak javasolt, akik még nem rendelkeznek semmilyen szűrővel, ugyanakkor sok eszközt (akár komplett házimozi rendszert) szeretnének a sztenderd, ún. koszos áramnál tisztábbal táplálni. Az eszköz az IsoTek "Discovery" szegmensébe tartozik, vagyis legfeljebb kb. egymillió forint összértékű rendszerekben képes legjobban kifejteni pozitív hatását.

IsoTek EVO3 Corvus tápszűrő

Az IsoTek EVO3 Corvus tápelosztó már itthon is rendelhető 200 000 forintos áron, tartozékainak részét képezi egy IsoTek EVO3 Premier tápkábel is. Utóbbival már találkozhattak korábbi tesztjeink közt olvasóink, ill. hamarosan az újoncra is visszatérünk, egy kimerítő cikk keretein belül.

www.audiocentrum.hu

www.isoteksystems.com

IsoTek EVO3 Corvus tápszűrő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.