Íme az új KEF Q hangfalak

2017. augusztus 4., péntek, 06:10

KEF audio hifi házimozi hangfal hangszóró hangfalszett KEF Q KEF hangfal KEF házimozi hifi hangfal házimozi hangfalszett KEF Q hangfal

Forgalomba kerültek a KEF legújabb Q szériás hangfalai, melyek letisztultabb külsejük mellett technikai frissítéseket is kaptak.

A KEF Q, azaz a gyártó legkedvezőbb ár/érték aránnyal rendelkező termékcsaládja rendszerint csiszolódik az idő múlásával, 1991-es debütálása óta immár nyolcadik generációjánál tart. A 2017-es família három álló-, két állványos- és egy házimozi center hangfalat tartalmaz.

KEF Q Uni-Q magassugárzó

A technológiai frissítések közül említendő a magassugárzó mögött lévő új csillapító kamra, valamint a basszus hangszórók peremét nagyobb kilengést engedő gumi váltotta le. Utóbbival a pille is kicserélődött, így nagy hangerőn tisztább basszusra számíthatunk.

KEF Q Uni-Q hangszóró

A középtartomány tisztaságának javításához új papírhangszórót alkalmaztak, valamint a neten fellelhető információk alapján, egy szűrőkondenzátort is kivettek a korábbi konfigurációból, hogy ugyancsak a középső frekvenciákon fejlesszenek.

KEF Q550 hangfal

A jó hanghoz szükséges recept fontos összetevője marad a koncentrikusan elhelyezett (vagyis a mély/közép membrán közepén található) magassugárzó és az íves falú, csökkentett portzajt produkáló reflextölcsér. A dobozok formavilága még letisztultabb lett, előlapjukon csavarokat és (alapesetben) takaróselymet sem látunk, ha utóbbira igényt tartunk, külön kell megrendelni őket.

KEF Q hangfal belső

A hangsugárzók árai:

KEF Q 150 állványos hangfal: 189 990 Ft/pár

KEF Q 350 állványos hangfal: 229 990 Ft/pár

KEF Q 550 álló hangfal: 369 990 Ft/pár

KEF Q 750 álló hangfal: 519 990 Ft/pár

KEF Q 950 álló hangfal: 599 990 Ft/pár

KEF Q 150 centersugárzó: 229 990 Ft

KEF Q650 centersugárzó

Az első szállítmány hamarosan megérkezik, melyből elsőként a Q 350 fogja meglátogatni szerkesztőségünket. Így rövid időn belül részletes cikkben fejtjük ki, hogy mit tartogat számunkra a KEF aktuális belépő szériája.

www.aida-audio.hu

www.kef.com

KEF Q350 hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.