Trigon Audio Magyarországon

2021. szeptember 24., péntek, 07:05

Trigon audio hifi erősítő lejátszó szerver Trigon Audio high end hifi erősítő sztereó erősítő CD-lejátszó hálózati streamer hálózati zenelejátszó

A Stream Audio kínálatában mostantól egy újabb jeles high end gyártó, a Trigon Audio nevű német cég termékei is megvásárolhatók.

Trigon Epilog sztereó erősítőTrigon Epilog sztereó erősítőTrigon Epilog sztereó erősítő hátlapTrigon Exxceed sztereó erősítőTrigon Exxceed sztereó erősítőTrigon Exxceed sztereó erősítőTrigon Exxceed szerverTrigon Exxceed szerver hátlapTrigon Exxceed szerverTrigon Vanguard III phono előerősítő

A Trigon Elektronik Gmbh célja 1996-os alapításuktól kezdve, kiemelkedő hifi komponensek készítése. A cég alapítói (Ralf Kolmsee és Rainer Reddemann) úgy döntöttek, hogy ahelyett, hogy a tömeggel sodródnának, inkább a finomítás és technológiai innováció felé veszik az irányt. Ez a filozófia megmutatkozik termékeik időtálló eleganciájában és a transzcendens hallgatói élményben.

Trigon Epilog sztereó erősítő hátlap

Csak prémium alkatrészeket alkalmaznak olyan elhelyezésben és kiosztásban az áramkörön belül, amely a hangra nézve releváns. Minden Trigon készülék Németországban készül, a legmagasabb sztenderdeknek megfelelően. Immár több mint húsz országban megvásárolható termékeik időtállóságát igazolja többek között a hároméves garancia is.

Trigon Exxceed szerver

Kínálatukban található előerősítő, monó végerősítő, integrált sztereó erősítő, de phono modul (opcionálisan akár akkumulátorral is kiegészíthető) és fejhallgató erősítő téren is tevékenyek. Nem kevésbé figyelemreméltó a cég lejátszó kínálata, amely PC-alapú hálózatképes zenelejátszókat/médiaszervereket és klasszikus CD-lejátszókat egyaránt tartalmaz.

Trigon Vanguard III phono előerősítő

Az első szállítmány már megérkezett Magyarországra, előzetes bejelentkezést követően a Stream Audio munkatársai készséggel állnak a Trigon márkanév iránt érdeklődők rendelkezésére. A cég termékeinek árával és részletesebb, magyar nyelvű leírásaival kapcsolatban a forgalmazó honlapját érdemes böngészni.

streamaudio.hu

trigon-audio.de

Trigon Exxceed sztereó erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.