Pro-Ject Accu Box-ok

2019. augusztus 5., hétfő, 06:05

Pro-Ject audio hifi phono lemezjátszó phono akkumulátor Accu Box

A Pro-Ject kínálatában nemrég jelent meg a phono egységek és lemezjátszók tápellátását magasabb szintre emelő Accu Box S2. Az Accu Box S2 kétféle kivitelben készül: vagy kizárólag szabványos USB A, vagy USB A és 18 V adapter kimenettel kapható.

Pro-Ject Accu Box S2Pro-Ject Accu Box S2 hátlapPro-Ject Accu Box S2 USBPro-Ject Accu Box S2 USB hátlap

Mindkét kis doboz olyan akkumulátort rejt, amely alkalmas USB-s eszközeink, phono egységünk vagy lemezjátszónk zavar- és ingadozásmentes tápellátását biztosítani hosszú órákon keresztül. A klasszikus tápgenerátorok árának töredékéért a forrásnál kezelhetjük vele az analóg audio eszközök esetében tapasztalható áramproblémák jelentős részét. A gyártó ígérete szerint alkalmazásával tisztább, jobb sztereóképpel bíró hangot kapunk, illetve a különféle, áramhálózatból származó zajok és zavarok csökkentésére is alkalmas.

Pro-Ject Accu Box S2 hátlap

A Pro-Ject Accu Box S2 szabványos adaptercsatlakozó segítségével tölthető, kimenete szintén szabványos, 15-18 V feszültséget biztosító, 2,1-2,5 mm-es csatlakozó. Emellett egy USB A kimeneti csatlakozó is rendelkezésünkre áll, ha USB-s eszközeinket szeretnénk táplálni, vagy akár tölteni az Accu Box S2-vel. A kizárólag USB kimenetet kínáló verzióban (Accu Box S2 USB) értelemszerűen csak az USB A csatlakozó áll rendelkezésünkre.

Pro-Ject Accu Box S2 USB hátlap

A gyártó ajánlása szerint DAC egységek töltése is megoldható az Accu Box S2-vel, biztosítva a tiszta és minőségi tápellátást az általában használt olcsó gyári adapterek helyett, melyek hajlamosak összeszedni zajokat, zavarokat környezetükből. A felhasznált ötcellás, 2600 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor sokórás zenehallgatást biztosít egyetlen töltéssel. Az Accu Box S2 túltöltés, túlfeszültség és túlmerítés elleni védelemmel is rendelkezik, így akkumulátorának élettartama jelentősen megnövekedett.

A Pro-Ject Accu Box S2 USB 64 900, míg a Pro-Ject Accu Box S2 79 900 Ft-ért vásárolható meg, a hazai forgalmazó bemutatótermében kipróbálható mindkettő.

audiocentrum.hu

www.project-audio.com

Pro-Ject Accu Box S2 USB

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.