Megújul a Pro-Ject miniatűr erősítője, a MaiA

2022. augusztus 10., szerda, 10:05

Pro-Ject Box Design audio hifi erősítő Pro-Ject Box hifi erősítő sztereó erősítő Pro-Ject hifi

Bemutatkozott a Pro-Ject MaiA integrált sztereó erősítő legújabb, 3. generációs kiadása. Különlegessége, hogy sokkal kisebb, mint egy átlagos hifi komponens, mégis rengeteg funkciót tartalmaz. Az Európában tervezett és gyártott mini erősítő már Magyarországon is megvásárolható.

Pro-Ject MaiA S3 BT sztereó erősítő CD-Box S3Pro-Ject MaiA S3 BT sztereó erősítőPro-Ject MaiA S3 BT sztereó erősítőPro-Ject MaiA S3 BT sztereó erősítőPro-Ject MaiA S3 BT sztereó erősítő hátlap

Átgondolt, frissített készülékházat kapott a Pro-Ject MaiA S3 BT. A fémtest 206x55x153 mm-es, ezáltal a legtöbb helyen könnyen elfér. Újabbra cserélték a vezeték nélküli jelfogadást lehetővé tevő Bluetooth részt is. A készülék már 5-ös verziót fog tartalmazni, aptX HD támogatással, amely a hagyományos Bluetooth kapcsolatokhoz képest nagyobb adatmennyiséget képes fogadni, ezáltal jobb hangminőséget eredményez. Az erősítő teljesítménye 2x40 W 4 ohmon, áramkörét kettős monó elv alapján tervezték.

Pro-Ject MaiA S3 BT sztereó erősítő

A már említett Bluetooth-on kívül még hét bemenet található rajta: öt analóg és három digitális. Így összesen nyolc különböző forrás jelét képes kezelni a könyvméretű erősítő, köztük vinyl lemezjátszókét is. Előlapjára 6,3 mm-es fejhallgató Jack kimenet is került. A Cirrus Logic CS4344 D/A konverter, amely a bejövő digitális jelek analóggá alakításáért felel, 192 kHz/24 bites mintavételezésre alkalmas.

Pro-Ject MaiA S3 BT sztereó erősítő hátlap

Az erősítőre nemcsak egy pár hangfalat, hanem aktív mélysugárzót vagy második zóna céljából beillesztett sztereó végerősítőt is lehet csatlakoztatni. A fekete vagy ezüstszínben választható készülékház teljesen fém, áramellátása külső tápegységről történik. Elődjeihez hasonlóan a Pro-Ject MaiA S3 BT mellé is jár infravörös távvezérlő.

Az erősítő már Magyarországon is megvásárolható, ára 228 ezer forint.

audiocentrum.hu

project-audio.com

Pro-Ject MaiA S3 BT sztereó erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.