AECO csatlakozók hifi rendszert építőknek

2019. október 2., szerda, 06:10

AECO audio hifi banándugó RCA dugó RCA aljzat XLR csatlakozó banándugó aljzat BNC dugó

A KáCsa Audió tovább bővítette high end csatlakozó kínálatát: mostantól az AECO prémium kivitelű termékei is megtalálhatóak náluk.

AECO hifi csatlakozókAECO ABP-1111 banándugóAECO ABP-1111 banándugóAECO ABI-0611 banán aljzatAECO ABI-0611 banán aljzatAECO ARJ-4045 RCA aljzatAECO ARJ-4045 RCA aljzat

Az AECO az AEC Connectors nevű professzionális tajvani csatlakozógyártó leányvállalataként indult azzal a céllal, hogy azokat is ki tudják szolgálni, akik csúcskategóriás hifi komponenseket (pl. erősítő vagy hangfal) építenek vagy fejlesztenek tovább.

AECO ABP-1111 banándugó

A cég kínálata jelenleg hét modellből áll (RCA dugó, RCA aljzat, XLR csatlakozó, banándugó, banándugó aljzat, BNC dugó, sztereó 6,3 mm-es Jack dugó), melyek átgondolt, átlagosnál jobban kidolgozott külleme már a fényképeken keresztül is érzékelhető.

AECO ABP-1111 banándugó

De nem a megjelenésétől lesz jobb egy csatlakozó minősége. A gyártó igyekezett mérsékelni a vezető fémtömeget, ugyanakkor a csatlakozókon lévő aranyozott (vagy opcionálisan ródiumozott, illetve ezüstözött) bevonatot közbülső nikkelréteg nélkül hordták fel, így a dugók nem-mágnesezhető kialakításúak.

AECO ABI-0611 banán aljzat

Emellett a csatlakozók vezetője sem bronz ötvözetből (ami az egyszerűbb csatlakozók többségében megtalálható), hanem magas tisztaságú tellurium ötvözetű rézből készült. Egyes modellek esetében (pl. ARJ-4045 RCA aljzat) arra is ügyeltek a tervezésnél, hogy ne kelljen feltétlenül forrasztással rögzíteni a kábelt, helyette kevesebb kontakt anyagot igénylő módon, csavarozással is szerelhetők.

AECO ARJ-4045 RCA aljzat

A KáCsa Audió szaküzletébe már megérkezett az első AECO szállítmány: jelenleg az ABP-0611 banándugó aljzat, az ABP-1111G banándugó és az ARJ-4045G RCA aljzat vásárolható meg náluk, melyekről további részletes leírások olvashatóak a webáruházban.

kacsa-audio.hu

www.aeco.tw

AECO ARJ-4045 RCA aljzat

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.