Aqua Acoustic Quality Magyarországon

2015. október 29., csütörtök, 06:10

Aqua Acoustic audio hifi audiofil DAC lejátszó high end DA konverter CD lejátszó CD futómű Aqua Acoustic Quality Aqua Acoustic DAC Aqua Acoustic hifi high end DAC

Ennek is eljött az ideje: a budapesti Audio Centrum bőséges kínálatában immár az Aqua Acoustic Quality termékei is megtalálhatóak. Az említett cég szűk, de felsőkategóriás termékcsalád szülőatyja, másképp fogalmazva, a DA konverterek Stradivari-ja.

Aqua La Diva CD futóműAqua La Diva CD futóműAqua La Diva CD futómű hátlapAqua La Diva CD futóműAqua La Diva CD futómű belsőAqua La Voce S2 DACAqua La Voce S2 DACAqua La Voce S2 DACAqua La Voce S2 DAC hátlapAqua La Voce S2 DAC belsőAqua La Scala MKII DACAqua La Scala MKII DACAqua La Scala MKII DACAqua La Scala MKII DAC hátlapAqua La Scala MKII DAC belsőAqua La Scala MKII DAC belső

Az Aqua Acoustic Quality olasz székhelyű hifi gyártó cég, ennél fogva nem meglepő, hogy a magas fokú szakmaiságot egy kis művészi tradícióval is megfűszerezik. Utóbbi elsősorban termékeik zenei teljesítményében, és az elegáns kivitelezésben keresendő. Mondanunk se kell, mindegyik készüléket saját kezűleg, Olaszországban készítik el.

Aqua La Scala MKII DAC belső

Az exkluzív minőségben fontos szerepet játszik, hogy az Aqua Acoustic Quality több saját szabadalmat és élvonalbeli technológiát is alkalmaz. Utóbbiak közé tartozik a digitális szűrő nélküli dekódolás (DFD, Direct From Decoder), illetve a galvanikusan és mágnesesen elszigetelt, diszkrét áramkörök is, nem is beszélve az óvatosan szabályozott bemeneti feszültségről.

Aqua La Voce S2 DAC belső

Az Aqua Acoustic Quality jelenleg egy CD-futóművet (La Diva cd transport) és két DA konvertert (La Voce S2 és La Scala MKII) kínál. A csatlakozókkal gazdagon felvértezett Scala MKII érdekessége (túl azon, hogy kívül-belül igazi szemgyönyörködtető mestermunka), hogy jelerősítő áramkörében elektroncsövek is találhatóak, mégpedig ECC81 típusok, hozzávetőleg 10000 óra várható élettartammal. A La Voce szolgáltatások és belső topológia terén is visszafogottabb példány, ettől függetlenül ugyanúgy high end produktumnak számít.

Aqua La Scala MKII DAC

A La Scala MKII és La Voce már az Audio Centrum bemutatótermében is kipróbálható, meghallgatásukat elsősorban azoknak javasoljuk, akik a ma elérhető legjobb dedikált DAC eszközök egyikét szeretnék abszolút csúcsminőségű hifi rendszerükbe beilleszteni.

www.audiocentrum.hu

www.aquahifi.com

Aqua La Scala MKII DAC belső

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.