Mikro hifit lemezjátszóból?

2018. április 25., szerda, 14:50

Pro-Ject audio hifi lemezjátszó mini hifi mikro hifi hifi rendszer Pro-Ject lemezjátszó

Sok vásárló olyan lemezjátszóról álmodik, aminek egyszerűen csak áramot adunk és szól, lehetőleg jó minőségben. A Pro-Ject épített egy Juke Box S2 névre hallgató, minden-az-egyben lemezjátszót, ami ezt a koncepciót valósítja meg.

Pro-Ject Juke Box S2 lemezjátszóPro-Ject Juke Box S2 lemezjátszóPro-Ject Juke Box S2 lemezjátszóPro-Ject Juke Box S2 lemezjátszóPro-Ject Juke Box S2 lemezjátszó kijelzőPro-Ject Juke Box S2 lemezjátszó pick-upPro-Ject Juke Box S2 lemezjátszó hátlapPro-Ject Juke Box S2 lemezjátszóPro-Ject Juke Box S2 Stereo Set hifi

Akik ismerik az osztrák Pro-Ject céget, azok bizonyára jól tudják, hogy két kategóriában jó igazán: lemezjátszókban és miniatűr hifi komponensekben. Most úgy döntöttek, hogy kombinálják a kettőt, ennek eredménye a Juke Box S2 - leszögezzük, nem összetévesztendő a nagyáruházak polcairól lekapkodott, műanyag házas, retró külsejű, hangszóróval és rádiós/kazettás modullal kombinált LP-lejátszókkal, a minőségi színvonal épp ott van, ahova a Pro-Ject eddig is helyezte.

Pro-Ject Juke Box S2 lemezjátszó hátlap

Mivel tudják, hogy nem annyira jó ötlet hangszóróval összeépíteni egy lemezjátszót, ezért csak a parányi méretű, ám átlag otthonokba bőven elegendő teljesítményű (2x50 W) erősítőt rejtették el házába. Utóbbi kiegészül analóg bemenetekkel és kimenetekkel egyaránt, továbbá távvezérelhető, nem utolsósorban Bluetooth vevőt is tartalmaz. A szíjhajtásos lejátszó a gyártó által előre beállítva érkezik, nem kell ellensúllyal babrálni, csak bedugjuk a konnektorba, és szólhat a zene.

Pro-Ject Juke Box S2 lemezjátszó kijelző

Az S2 a Juke Box sorozat (korábban is készített e koncepcióra épülő terméket a cég) elegánsabb változatának is tekinthető. Külsejét valódi furnér fedi, a lemeztányér anyaga akril, bronzperselyes acél csapágyazással és rezgéselnyelő talpakkal.

Pro-Ject Juke Box S2 lemezjátszó pick-up

További érdekesség, hogy opcionálisan rendelhető a készülék állványos hangsugárzó párral kiegészített csomagja is (Juke Box S2 Stereo Set), amely 4,2 kg/db tömegű, kétutas, a lemezjátszóéval azonos színű dobozokat tartalmaz. A szett része a Pro-Ject által biztosított hangfalkábel pár (Connect It LS) is.

Pro-Ject Juke Box S2 Stereo Set hifi

A Juke Box S2/Juke Box 2 S2 Stereo Set várhatóan 800/1200 eurónak megfelelő forintért lesz megvásárolható, várható érkezésükkel kapcsolatban az Audio Centrum munkatársainál érdemes érdeklődni.

www.audiocentrum.hu

Pro-Ject Juke Box S2 lemezjátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.