Új Hegel erősítő érkezik

2017. október 17., kedd, 09:50

Hegel audio hifi erősítő hifi erősítő sztereó erősítő Hegel hifi Hegel erősítő Hegel sztereó erősítő Hegel hifi erősítő

A napokban kerültek nyilvánosságra a Hegel H160 integrált sztereó erősítőt leváltó, megújult hálózati platformmal rendelkező H190 adatai. Tisztességes audiofil mindenesre számíthatunk?

A néhány héten belül forgalomba kerülő Hegel H190 története azzal kezdődött, hogy a gyártó létrehozta a H90 és H360 erősítőket is tartalmazó szériát. Nem sokkal később értesültünk a Röst debütálásáról, amely árát tekintve nagyon közel állt az időközben EISA díjat is bezsebelő H160-hoz. A kiadott közlemény alapján olyan hangminőséget tudott megtestesíteni a Röst, ami H160-nál is jobbra sikerült, állítólag az eredetileg H360-hoz szánt, SoundEngine mk2 áramkörnek köszönhetően.

Hegel H190 hifi erősítő

Khan kódnéven vette kezdetét az a termékfejlesztési projekt, amelynek eredménye az új, jobb hangot nyújtó és rugalmasabban használható hálózati modullal és SoundEngine 2 technológiával felvértezett H190 lett. A termékhez Spotify Connect támogatottság is elérhető lesz rövidesen, szoftverfrissítés útján. Jelentős mértékben újult a DA konverter is, immár a H360 erősítőével összemérhető jelátalakítóra számíthatunk, de a nagytestvértől eltérően DSD támogatás nélkül.

Hegel H190 hifi erősítő

A kijelző, az előerősítő modul és a fejhallgató erősítő kimenet közel azonos a Röst házában lévőkkel, a végerősítő viszont merőben különbözik. 50 %-kal magasabb áram kezelésére képes, mint a H160, így akár KEF Blade 2 kategóriájú hangdobozokkal is könnyedén megbirkózik.

Hegel H190 hifi erősítő

A H190 IP-alapú vezérelhetőséggel rendelkezik, amihez Control4 integrációt is ígér a cég 2018 első negyedére. Valamennyi bemenete különállóan konfigurálható, valamint fix jelűre is állítható, amennyiben házimozi processzort szeretnénk az eszköz elé beiktatni. A kimenet esetében szintén választhatunk fix vagy állítható szint között.

Hegel H190 hifi erősítő hátlap

Az október végén érkező erősítő az előd árából kiindulva 1 millió Ft körüli összegért lesz megvásárolható.

www.audiocentrum.hu

www.hegel.com

Hegel H190 hifi erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.