HECO Celan GT akció

2018. április 13., péntek, 17:25

HECO audio hifi hangfal hangfalszett hangszóró hifi hangfal házimozi hangfalszett HECO hangfal akciós hangfal

Rövid ideig jelentős akcióban, 31-34 %-os engedménnyel vásárolhatók meg a hazimozibudapest.hu honlapon szereplő HECO Celan GT modellek.

HECO Celan GT hangfalHECO Celan GT hangszóróHECO Celan GT magassugárzóHECO Celan GT hangszóróHECO Celan GT hangfal hátlapHECO Celan GT hangfal tüskeHECO Celan GT mélyláda

A Celan GT a német HECO cég felső kategóriája, amelyben álló/állványos/center hangsugárzók és aktív mélyládák is találhatók. A széria elegáns megjelenés (fényesre lakkozott fekete, fehér és ún. espresso színopciók) mellett kínál néhány klasszikus és frissített HECO sajátosságot.

HECO Celan GT magassugárzó

A hangfalakba új fejlesztésű dóm magassugárzó került, 30 mm-es ún. polirost (polyfiber) keverék membránnal, hullámvezetővel és kettős mágnessel kiegészülve. A mélyhangszóró kónuszának anyaga erős papír, nagyméretű porsapkával, kimondottan basszusra optimalizált, 32 mm átmérőjű tekerccsel meghajtva. Ez utóbbi és a középsugárzók is tömör, öntvény alumínium kosárral és linearizált mágneses rendszerrel rendelkeznek.

HECO Celan GT hangszóró

A dobozok MDF panelekkel és természetesen belső merevítésekkel készülnek, kerekített oldallemezekkel, a belső állóhullámok csillapítása érdekében. A 902/702/502-es típusokhoz tartozék tüske jár, vagy tetszés szerint dönthetünk a gumitalp mellett.

HECO Celan GT hangfal tüske

A keresztváltó magas minőségű, remek tűrésű komponensekből készült, így az összkép modern köntösbe zárt, de klasszikus hifi értékeket közvetítő széria hatását kelti. Extrák terén említendő a magassugárzók igény szerinti, +2 dB-nyi erősítése, valamint a kettős kábelezés lehetősége.

HECO Celan GT hangfal hátlap

A HECO Celan GT sorozat akciós árai nyomon követhetők a hazimozibudapest.hu internetes áruház oldalán, a termékek vásárlás előtt kipróbálhatók a forgalmazó bemutatótermében.

www.hazimozibudapest.hu

HECO Celan GT mélyláda

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.