Élő műsor és nyereményjáték a DALI jóvoltából

2015. szeptember 21., hétfő, 06:35

DALI OPTICON audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hifi hangfal házimozi hangfalszett DALI hangfal DALI házimozi DALI bemutató OPTICON bemutató

A londoni Hospital Club falain belül hamarosan különleges zenei rendezvényre kerül sor, melynek házigazdája a DALI lesz. Ezzel egyidejűleg nyereményjátékot is indít a skandináv hangfalgyártó cég.

Szeptember 23-án (szerdán) kerül sor a Hospital Club-ban megrendezett The Art Of Sound rendezvényre, mely élő YouTube közvetítésben is megtekinthető lesz. Az exkluzív eseményről annyit árultak el, hogy központi témája a zene művészete lesz.

DALI OPTICON hangfalak

Az előadás megtekintéséhez nem kell mást tenni, mint csatlakozni az esemény Facebook oldalához. Egyébiránt azoknak is érdemes rákattintani az ?Ott Leszek? gombra, akik régóta szemezgetnek a dán cég hangfalaival, ugyanis a DALI egyúttal nyereményjátékot is indít: a jelentkező tagok között kisorsolnak egy pár OPTICON 1 állványos hangfalat, mely a gyártó jelenlegi legfrissebb szériájába tartozik. Az új hangfalcsalád, melyről egy korábbi hírünkben is olvashattak, teljes egészében dán fejlesztés, az említett doboz pedig könnyedén elhelyezhető nem csak állványra téve, hanem íróasztalon, médiabútoron és könyvespolcon is.

DALI OPTICON 1 hangfal

A közvetítésről és a nyereményjáték szabályairól további információk olvashatók a Facebook esemény oldalán.

www.facebook.com/events/185868741744721/

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.