IKEA-Sonos hangszórók

2019. július 24., szerda, 07:05

IKEA Sonos asztalilámpa hangszóró hangfal asztali lámpa Sonos hangszóró Sonos hangfal IKEA lámpa IKEA hangszóró IKEA Sonos

A svéd IKEA és a vezeték nélküli hangszóró innovátor Sonos bemutatta az első WiFi csatlakozású, vezeték nélküli hangszóróit, amelyek az elmúlt évben született kapcsolat első gyermekei.

A Symfonisk sorozat első két modellje egy hangsugárzó, amely falra szerelhető, de függőlegesen vagy vízszintesen is használható, és egy asztali lámpa, amely esetében a hangszórók megduplázódnak. Mindkét termék a Sonos alkalmazásával vezérelhető. A hangszóró idén Red Dot díjat kapott a tervezésért, ami kezdetnek jó lépés, hiszen a németországi Essenben a Design Zentrum Nordrhein Westfalen által szervezett Red Dot Awards programja egy elismert nemzetközi termékverseny.

IKEA Symfonisk hangszóró

A Symfonisk hangszórókat júliusban mutatták be az esseni múzeumban. "A kezdetektől tudtuk, hogy a hagyományos high-tech esztétikát szeretnénk megkérdőjelezni" - mondta az IKEA részéről Iina Vuorivirta, aki a lámpa hangszórójának megtervezéséért volt felelős, ami a "meleg fényt és hangot" megvilágító kandallóhoz hasonlít. "A dizájnunknak 100 %-osan kellett illeszkednie a minőségi Sonos-hoz, kompromisszumok nélkül" - tette hozzá. "Ezzel egyidejűleg valami teljesen új dolgot akartunk létrehozni." "Olyan termékeket alkottunk meg, amelyeket egyikünk sem tudna önállóan fejleszteni." mondta Tad Toulis, a Sonos tervezési alelnöke. "Ebből a célból, mivel a zene és a fény egyaránt hozzájárul a helyérzet megteremtéséhez, olyan terméket fejlesztettünk ki, amely mindkettőt garantálja."

IKEA Symfonisk lámpa hangszóró

A Symfonisk hangszórót kb. 30 000 forintért, a lámpát pedig kb. 50 000 Ft-ért fogja árusítani az IKEA.

ikea.hu

IKEA Symfonisk hangszóró

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.