Hibrid audiofil füles érkezik

2015. június 19., péntek, 14:20

Sennheiser audio hifi fejhallgató HD630 HD 630 Sennheiser fejhallgató hifi fejhallgató audiofil fejhallgató fejhallgató teszt hifi fejhallgató teszt audiofil fejhallgató teszt Sennheiser fejhallgató teszt

A Sennheiser sajátos módon ötvözte otthoni hifi és mobil utcai fejhallgatóinak tulajdonságait, majd kiegészítette néhány új megoldással, így jött létre legújabb termékük, a HD 630VB.

Sennheiser HD 630VB hifi fejhallgatóSennheiser HD 630VB hifi fejhallgatóSennheiser HD 630VB hifi fejhallgatóSennheiser HD 630VB hifi fejhallgatóSennheiser HD 630VB hifi fejhallgatóSennheiser HD 630VB hifi fejhallgatóSennheiser HD 630VB hifi fejhallgatóSennheiser HD 630VB hifi fejhallgatóSennheiser HD 630VB hifi fejhallgatóSennheiser HD 630VB hifi fejhallgató kábelSennheiser HD 630VB hifi fejhallgató a HIGH END 2015 kiállításonSennheiser HD 630VB hifi fejhallgató doboz

A német cégtől megszokott, kissé futurisztikus formákhoz képest jóval letisztultabb a HD 630VB megjelenése, fényesre csiszolt széleivel pedig egyértelműen harmóniát teremt a manapság legnépszerűbb mobileszközökkel. Ettől függetlenül persze még mindig a hangminőség a fontos, és ismerve a Sennheiser korábbi dobásait, könnyen lehet, hogy a HD 630VB újabb mérföldkövet jelent majd, főleg univerzalitásának köszönhetően.

Sennheiser HD 630VB hifi fejhallgató

A füles érdekessége, hogy egy az oldalába épített potméter segítségével variálhatunk az alsó frekvenciák karakterén, e mellett, a zárt kialakításból és a passzív zajszűrésből eredően nem csak otthon, hanem utazásaink során is használhatjuk. A HD 630VB külalakja viszonylag molett, de kétségkívül igényes, dinamikus hangszórókészlete 10 Hz-42 kHz-es frekvenciatartományon belül szólaltatja meg muzsikáinkat.

Sennheiser HD 630VB hifi fejhallgató kábel

A beépített mikrofon, valamint a hangerőszabályzó és híváskezelő gombok segítségével, telefonos vagy Skype headset-ként is használhatjuk a kereken 400 grammos fülest, mely a gyártó közleménye alapján, könnyen újradefiniálhatja az audiofil hallgatói élmény fogalmát. Egyelőre még nincs pontos információ az itthoni árat illetően, de a tengerentúlon nettó 550 dollárért vásárolható meg, tehát értékrendileg a cég HD 600 és HD 700, otthoni hifi modelljei közé sorolhatjuk.

Sennheiser HD 630VB hifi fejhallgató

A Sennheiser HD 630VB-t nekünk is volt szerencsénk kézhez kapni, már szorgosan teszteljük, hogy hamarosan kimerítő cikk keretein belül térjünk vissza rá itt, az AV-Online hasábjain.

www.sennheiser.hu

Sennheiser HD 630VB hifi fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.