Beyerdynamic Xelento utazó audiofileknek

2017. október 11., szerda, 13:30

Beyerdynamic audio hifi fejhallgató fülhallgató Tesla high end hifi fülhallgató Beyerdynamic fülhallgató Tesla hangszóró

A Beyerdynamic mérnökeinek sikerült miniatürizált formában elkészíteni egy Tesla hangszórós rendszert, így született meg a Xelento.

Beyerdynamic Xelento Remote fülhallgatóBeyerdynamic Xelento Remote fülhallgatóBeyerdynamic Xelento Remote fülhallgatóBeyerdynamic Xelento Remote fülhallgatóBeyerdynamic Xelento Remote fülhallgatóBeyerdynamic Xelento Remote fülhallgatóBeyerdynamic Xelento Remote fülhallgató dobozBeyerdynamic Xelento Remote fülhallgatóBeyerdynamic Xelento Remote fülhallgatóBeyerdynamic Xelento Wireless fülhallgatóBeyerdynamic Xelento Wireless fülhallgató

A Beyerdynamic szabadalmaként ismert Tesla hangszóró korábban csak nagyméretű fejhallgatóikban volt megtalálható, a Xelento Remote az első termékük, amely elmondásuk szerint a klasszikus nagytestvérek zenei élményét nyújtja, csak éppen sokkal kisebb méretben.

Beyerdynamic Xelento Remote fülhallgató doboz

Nem csak az akusztikai teljesítmény figyelemreméltó, hanem a komfort érdekében megformált, cseppformájú hangszórókamra. Utóbbi szinte belefolyik a hallgató fülébe, ezáltal hosszú távon sem okoz nyomást vagy egyéb, zeneélményt rontó frusztrációt.

Beyerdynamic Xelento Remote fülhallgató

Nincsen egyértelmű ajánlás arra, hogy milyen forráseszközzel hozható ki belőle a maximum, sőt, míg a hasonló kategóriájú fülhallgatók nélkülözik a mikrofonos headset modult, addig a Xelento ezt a szolgáltatást is kínálja, kompatibilis Android és iOS mobileszközökkel is. A Németországban tervezett és gyártott rendszer úgy készült, hogy állja a mindennapi bevetéseket. Kábelének csatlakozója moduláris, vezetőszála ezüstözött bevonatú, ezáltal jelhordozó képessége is jobb.

Beyerdynamic Xelento Remote fülhallgató

Végül, de nem utolsósorban meg kell említenünk, hogy a Bluetooth töretlen népszerűségének köszönhetően e típusból is fog készülni vezeték nélküli (Xelento Wireless) változat. Utóbbi hangminősége már elöljáróban vitatható, hiszen a precíz hangszórók megkövetelik a veszteség nélküli jelátvitelt. Másfelől aptX HD kodek található a Xelento Wireless vevőegységében, amely (feltéve, hogy a küldő eszköz is támogatja) messze jobb hangzást nyújt, mint a standard Bluetooth.

Beyerdynamic Xelento Wireless fülhallgató

A Beyerdynamic Xelento Remote és Xelento Wireless fülhallgatók már Magyarországon is meghallgathatók; a vezetékes változat 299 990 forintért rendelhető, a vezeték nélküli verzió áráról egyelőre nincs tudomásunk.

basys.hu/beyerdynamic

europe.beyerdynamic.com

Beyerdynamic Xelento Remote fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.