Referencia fejhallgató Denon stílusban

2016. december 20., kedd, 09:45

Denon audio hifi fejhallgató hangszóró hifi fejhallgató Denon fejhallgató Denon hifi fejhallgató

Néhány napja nyilvánosságra hozta a japán hifi óriás Denon a legújabb, csúcskategóriás fejhallgatóját, mely az otthonülő zenerajongók ékszerévé válhat.

Denon AH-D7200 hifi fejhallgatóDenon AH-D7200 hifi fejhallgatóDenon AH-D7200 hifi fejhallgatóDenon AH-D7200 hifi fejhallgató kábelDenon AH-D7200 hifi fejhallgatóDenon AH-D7200 hifi fejhallgatóDenon AH-D7200 hifi fejhallgatóDenon AH-D7200 hifi fejhallgatóDenon AH-D7200 hifi fejhallgatóDenon AH-D7200 hifi fejhallgatóDenon AH-D7200 hifi fejhallgató

A Denon régóta képviselteti magát rengeteg termékkörben, beleértve a füleseket, Music Maniac sorozatának egyes típusaihoz nekünk is volt szerencsénk. Utóbbiak tesztelésekor azt tapasztaltuk, hogy a cég bizonyos téren inkább az igényeket követi, mintsem, hogy túlzottan analitikus karaktert valósítson meg.

Denon AH-D7200 hifi fejhallgató

Mindazonáltal ilyen jellegű kompromisszum nem szabad, hogy érezhető legyen az AH-D7200-ban, mely a gyártó 50 éven át felgyülemlett fejhallgatós ismereteinek gyümölcsét foglalja magába. Az impozáns külsejű termékről azt írja a közlemény, hogy tervezésekor két tényezőt helyeztek előtérbe, a hangminőséget és a komfortot. Utóbbi érdekében öntött alumínium felfüggesztés tartja a kamrákat, a fejpánt alsó részén báránybőr kárpit található.

Denon AH-D7200 hifi fejhallgató

A fülpárnákon különleges, tartós kialakítású műbőrt alkalmaztak, mely elmondásuk szerint a valódinál is jobb komfortot képes nyújtani. Az oldalirányú nyomást úgy optimalizálták, hogy lehetőleg minden fejtípuson frusztrációtól mentes, kényelmes lehessen a fül köré fekvő, 385 g tömegű rendszer.

Denon AH-D7200 hifi fejhallgató

A valódi diófából készült oldallemezekhez rögzített, mérnöki gyanta lemezekből álló felfüggesztés tartja az 50 mm átmérőjű, ún. FreeEdge technológiával ellátott, nano-szálas hangszórókat. A membránt neodímium mágnes mozgatja, a tekercs anyaga pedig rézzel bevont alumínium. A füles komponenseinek jelentős része (beleértve a nagytisztaságú, oxigénmentes réz kábelt) japánból származik.

Denon AH-D7200 hifi fejhallgató kábel

A Denon AH-D7200 fejhallgató 2017. január második felétől Magyarországon is megvásárolható lesz, várható áráról egyelőre nincs tudomásunk.

hu.horn.eu

Denon AH-D7200 hifi fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.