Etymotic fülhallgatók

2019. december 20., péntek, 09:10

Etymotic audio hifi fejhallgató fülhallgató hifi fülhallgató Etymotic fülhallgató in-ear fülhallgató

A Muzix Group folyamatosan gyarapodó kínálata különleges márkanévvel bővült: mostantól az Etymotic fülhallgatókat is forgalmazzák. Laikusoknak talán nem mond sokat e név, de jóval meghatározóbb, mint azt a legtöbben gondolnák.

Etymotic ER4 SR fülhallgatóEtymotic ER4 fülhallgató tartozékokEtymotic ER2 SE fülhallgatóEtymotic HD5 fülhallgató

A nyolcvanas években alapított Etymotic egyik alappillére a kutatás-fejlesztés, kezdettől fogva a hallás fiziológiáját igyekeztek feltérképezni. A halláskárosultakra és zenészekre összpontosítottak, temérdek szabadalom fűződik hozzájuk és maga a cég is több tucat zenészt alkalmaz. És ha mindez nem volna elég, az Etymotic volt az első gyártó, akik 1991-ben zajszigetelő, hallójáratba illeszkedő fülhallgatót készítettek (ER-4). Ismerős a fülesekhez csomagolt, háromrétegű, harang-szerű passzív zajszűrő fülilleszték? Utóbbi egyike az Etymotic ötleteinek, és ami azt illeti, ők indították útjára az in-ear fülhallgató kategóriát.

Etymotic ER4 fülhallgató tartozékok

A Muzix Group kínálatában már valamennyi Etymotic fülhallgató megtalálható. Ezek közt léteznek csökkentett hangnyomású, mikrofonnal felszerelt fülesek (nem hátrány fiatalok körében sem), valamint professzionális felhasználók, audiofilek igényeire összpontosító in-ear modellek egyaránt. A skála kb. 25 000 Ft-tól 120 000 Ft-ig terjed, számos opciót nyújtva a hangminőség megszállottjainak.

Etymotic HD5 fülhallgató

Amint lehetőségünk nyílik rá, visszatérünk az Etymotic fülhallgatókra részletes, kimerítő cikkek keretein belül itt, az AV-Online hasábjain.

muzixgroup.com

muzix.hu

www.etymotic.com

Etymotic ER2 SE fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.