Címke

tuning [5 találat]


Hifi tuning a gyakorlatban

2021. május 3., 23:30

hangfal tuningKorábban írtunk róla, hogy az itthoni kínálatban is megvásárolhatók méterre kapható, ún. belső kábelek (hook-up-wire), amelyek praktikus kiegészítők hifi komponensek építése, vagy éppen módosítása során. Mai cikkünk fényképekkel kiegészítve érzékelteti, hogy néhány darab kábel és alkatrész kicserélése hogyan okozhat egyértelmű hangminőség javulást.

Így tuningolja fülhallgatóját!

2017. december 29., 18:00

Comply FoamKorábbi fülhallgató tesztjeinkben említettük a Comply illesztékek (párnák) előnyét. Sokak számára jó hír lehet, hogy a fülbetétekre specializálódott cég termékei itthon is megvásárolhatók.

Sbooster Vbus2 USB táp izolátor teszt

2016. augusztus 18., 10:20

Sbooster Vbus2 USB táp izolátorVajon mit tudhat egy olyan egyszerű kis szerkezet, mint az Sbooster Vbus2 izolátor egy hifi rendszerben? Erre kerestük a választ több héten keresztül, több USB DAC kipróbálása közben.

Sbooster tápegységek tesztje

2016. május 19., 11:10

Sbooster BOTW külső tápegység és Sbooster Ultra aktív szűrőSokaknak ismerősen csenghet a Logitech SqueezeBox hálózatos zenelejátszó neve, amihez az Sbooster cég alapítója úgy gondolta, hogy tud egy jobb tápegységet készíteni a gyári kapcsoló üzeműnél. Ez sikerült is neki, olyannyira, hogy SqueezeUpgrade néven piacra is lépett vele. A cég lassan kilépett Hollandia határain túlra is, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően - valamint egy névváltoztatás után - 2013-ban új terméksorozattal álltak elő, melyet most már hazánkban is megvásárolhatunk a hivatalos márkakereskedőnél.

Nordost multimédiás kábelek

2014. június 2., 06:25

Nordost Heimdall 2 Headphone Cable fejhallgató kábelA mobileszközök lassan, de gyökeresen átformálják a szórakoztató elektronikai piacot, mi sem jobb példa erre, mint a Nordost legújabb, fejhallgatók tuningolására és mobileszközök mellé szánt kábelei.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.