Így tuningolja fülhallgatóját!

2017. december 29., péntek, 18:00

Comply fülhallgató fülhallgató tuning fülhallgató memóriahab Muzix Group

Korábbi fülhallgató tesztjeinkben említettük a Comply illesztékek (párnák) előnyét. Sokak számára jó hír lehet, hogy a fülbetétekre specializálódott cég termékei itthon is megvásárolhatók.

ComplyComply FoamComply Foam

Szerkesztőségünkben gyakran megfordulnak különféle in-ear, azaz hallójáratba illeszkedő rendszerű fülhallgatók. Ezek szilikonból vagy gumiból készült betétje többnyire jól teszi a dolgát, de gyakran volt példa ennek ellenkezőjére is. Előfordult már, hogy a kis harang sehogy sem akart megmaradni a fülünkben, ki akart csúszni, túlságosan feszítette hallójáratunkat, vagy egyszerűen csak nem produkált kellő zajszűrést. A Comply tudománya abban rejlik, hogy a gumitól eltérően, szivacsos szerkezetű párnákkal képes orvosolni a fentebb említett problémákat.

Comply Foam

Korábban bizonyos Denon ill. Astell&Kern fülhallgatóknál is külön említettük, hogy mennyivel jobb volt őket tesztelni a gyári gumiharangokhoz mellékelt, Comply memóriahab típusra váltva. A lágy szerkezetű idom egyértelmű előnyei közé tartozik a jobb zajszűrés, hiszen fülünkbe helyezve hő hatására kitágul és finoman betölti a rendelkezésre álló teret. Így illeszkedése (más szóval stabilitása) is jobb, nem csúszik ki, ráadásul a membránról érkező hangokat is hatékonyabban eljuttatja dobhártyánkig, vagyis a hangminőségre is pozitív hatást gyakorol. A különböző füles gyártó cégek más és más átmérővel készítik a termékeiket, ezt a Comply is igyekszik szem előtt tartani - jelenleg több, mint 80 márkát lefedő kompatibilitási listával rendelkeznek.

Comply Foam

További érdekesség, hogy a cég választékában különböző kialakítású párnák közül válogathatunk annak függvényében, hogy a zajszigetelést, kényelmet vagy sportolást részesítjük előnyben (ugyancsak tartogatnak illesztékeket a professzionális körökben tevékeny személyeknek). A Comply termékei a Muzix Group forgalmazásában érhetőek el hazánkban, akik teljes kínálatukat nézve egyébként is az in-ear rendszerekre specializálódtak, mi több, termékeik zöme kipróbálható bemutatótermükben.

A Comply illesztékeiről további hasznos információk találhatók a cég magyar weboldalán is, aki pedig kíváncsi arra, hogy saját füleséhez melyik párna való, az hamar megtalálhatja a honlapon keresztül ugyancsak elérhető, kompatibilitás kereső adatbázisban.

www.comply.hu

www.muzix.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.