Címke

focal [33 találat]


Fejhallgató forradalom Focal fronton

2016. június 21., 16:35

Focal Listen fejhallgatóÚj fülesek debütáltak a francia Focal kínálatában, melyek az eddigi "Spirit" családhoz képest merészebb külsőt és árcédulát kapnak. Mi több, a cég ezúttal alaposan belehúzott, és nem szimplán a prémium, hanem a high end kategória kemény magját is célba vette.

Focal Sopra 2 hangfal bemutatók Budapesten

2016. június 13., 11:05

Focal Sopra hangfal MagyarországonEgy éve, amikor a müncheni HIGH END kiállításon mi magunk is jelen lehettünk a Sopra család bejelentésén, még nem volt egyértelmű, hogy az új típus a vonzó ár mellé milyen hangot képes prezentálni. Végül, jó egy évvel ez után, megérkezett az első pár Focal Sopra N°2 a Denon Márkaboltba, majd a második az Audio Centrumba, így végre mi is belehallgathattunk, mit tud a francia gyártó.

Focal Chorus házimozi hangfalszett teszt

2016. május 25., 13:15

Focal Chorus 726 házimozi hangfalszettFocal termékek közül legutóbb fejhallgató, azt megelőzően két PC-s szett járt szerkesztőségünkben, ám a házimozis kínálatuk is hatalmas. Köszönhetően az új importőrnek, nemrég hangfalakat kaptunk tesztelésre, méghozzá a Chorus 700 család tagjaiból válogatott komplett 5.1 összeállítást.

Fekete Péntek a Penna-Poor-nál

2014. november 28., 00:15

Fekete Péntek a Penna-Poor Kft. bemutatótermébenA Penna-Poor kínálatában egy napig néhány gyártó, nevezetesen a Focal, Naim és ProAc termékei rendkívüli kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Focal Spirit One S és Spirit Classic fejhallgatók tesztje

2014. november 25., 19:05

Focal Spirit Classic fejhallgatóTavaly kipróbáltuk a Spirit One fejhallgatót, mely a hangfalgyártásban jeleskedő cég első "fülre szabott" próbálkozása volt, és egész jól szerepelt. Azóta már több fülest is készít a Focal, melyek látszólag csak színben és névben különböznek egymástól... persze a valóság ennél összetettebb.

Focal Dimension hangprojektor teszt

2014. november 13., 07:05

Focal Dimension soundbarKülsőre egy kései sci-fi film díszletének tűnik, modern formáihoz igényes anyagok társulnak, kezelése pofonegyszerű, de a legfontosabb, hogy meglepően jól szól. Minél jobban megismertük, annál több extrával találkoztunk. Ez a Focal Dimension, lényegében az egyik legjobb hangprojektor, amit eddig kipróbáltunk.

Új Focal fejhallgatók

2014. október 13., 16:55

Focal Spirit Classic fejhallgatóMásfél évvel ezelőtt már járt nálunk a Focal első fejhallgatója, a Spirit One, melyet mai napig sokan az egyik legjobb passzív zajzáras utcai fülesként tartanak számon. Azóta a választék még két taggal bővült, és a Spirit One is átment némi ráncfelvarráson.

Audio & Vision SHOW 2013 - Stream Audio

2013. november 21., 16:50

Audio and Vision Show 2013 Stream AudioA Stream Audio két szobába telepítette berendezéseit: az egyik helyiségben, az M szinten minőségi sztereó komponenseket és a DALI zászlóshajó hangsugárzóit üzemelték be, a második szobájukat pedig az emeleten találhattuk meg. Itt óránként négycsatornás audiofil szimfonikus felvételeket hallgathattak az érdeklődők, az Andramedia Kft. jóvoltából. Ugyanebben a szobába többek közt Focal Utopia hangfalak, Dynavoice mélysugárzó, Ortofon hangszedők és JVC D-ILA projektor is kerültek, így a Stream Audio lett a rendezvény egyik legszínesebb kínálattal rendelkező kiállítója.

Focal Spirit One mobil fejhallgató teszt

2013. március 18., 20:00

Focal Spirit One fejhallgatóKipróbáltuk a hangsugárzóiról régóta ismert Focal cég első fejhallgatóját, mely a Focal Spirit One nevet kapta. Sokak szerint nem csak hangminősége, de passzív zajszűrése is kiemelkedő. Ennél fogva könnyen elcsábíthatja a gyakran utazó zenerajongókat.

Focal Chorus 807 V állványos hangfal teszt

2012. november 23., 07:00

A Focal (JMlab) az utóbbi időkben elsősorban az Utopia sorozat megkérdőjelezhetetlen babérjain pihen, mellette kézzelfogható fejlesztéseket csupán a multimédia és az autóhifi területén mutat. A cég azonban a középkategóriában is bőven kiszolgálja az érdeklődőket, jó példa erre a Chorus 807 V állványos doboz, amihez 300 000 forint körüli összegért már hozzájuthatunk.

Focal Grande Utopia EM a Penna-Poor nyílt hétvégéjén

2012. november 9., 17:00

A Penna-Poor Kft. ezen a hétvégén, november 10-11-én különleges csemegét kínál a zene szerelmeseinek, a hifi megszállottainak. Bemutatótermükben meghallgatható a világ egyik legjobb hangfalpárja, a Focal Grande Utopia EM.

Focal XS Book sztereó hangrendszer teszt

2012. július 20., 07:10

A Focal multimédiás hangrendszerei közül az XS 2.1 pillanatok alatt kedvencünkké vált. Olyannyira, hogy kategóriájának referenciájaként tekintünk rá. Most testvérét az XS Book-ot mutatjuk be.

Focal XS 2.1 iPod dokkolós hangrendszer teszt

2012. április 23., 12:25

A Focal - korábban JMlab - név hallatán minden hifiben, házimoziban és autóhifiben jártas zeneszerető embernek összefut a nyál a szájában. Akár a minőség szinonimájaként is alkalmazható mindhárom műfajban és újabban az XS széria jóvoltából a multimédiás hangkeltőkkel kapcsolatban is.

< előző oldal

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.