Címke

focal [36 találat]


Focal Elear high end fejhallgató teszt

2016. október 28., 07:05

Focal Elear high end fejhallgatóKorábbi hírünkben említettük, hogy a Focal a kezdeti, bíztató szárnypróbálgatást követően a high end fejhallgatók mélyvízébe készül fejest ugrani. Ha valaki hajlandó elmerészkedni az 1 000 eurós árcéduláig, annak javasoljuk, bátran olvasson tovább!

Focal

2016. október 20., 12:45

Focal hangfal gyárNemrég Budapesten járt Francoise Bardon, a Focal regionális értékesítési menedzsere, aki volt olyan kedves és a villámlátogatása alatt szánt egy kis időt arra is, hogy meséljen nekünk egy kicsit a francia gyárról.

Focal Aria 906 állványos hangfal teszt

2016. június 28., 16:50

Focal Aria 906 hangfalA gyártói weboldalakat, hifi prospektusokat bújva mindannyian másért szemelünk ki, kedvelünk meg egy hangfalat. Megtetszik a színe, a felhasznált anyagok, vagy esetleg a termék karaktere mögött álló koncepció. Aztán jön a meghallgatás. Ettől kezdve minden szubjektívvé válik. De létezik olyan hangdoboz egyáltalán, amit egyszerűen csak jó érzés hallgatni? Az Aria 906 erős kényszert érzett, hogy bebizonyítsa nekünk, naná, hogy létezik!

Fejhallgató forradalom Focal fronton

2016. június 21., 16:35

Focal Listen fejhallgatóÚj fülesek debütáltak a francia Focal kínálatában, melyek az eddigi "Spirit" családhoz képest merészebb külsőt és árcédulát kapnak. Mi több, a cég ezúttal alaposan belehúzott, és nem szimplán a prémium, hanem a high end kategória kemény magját is célba vette.

Focal Sopra 2 hangfal bemutatók Budapesten

2016. június 13., 11:05

Focal Sopra hangfal MagyarországonEgy éve, amikor a müncheni HIGH END kiállításon mi magunk is jelen lehettünk a Sopra család bejelentésén, még nem volt egyértelmű, hogy az új típus a vonzó ár mellé milyen hangot képes prezentálni. Végül, jó egy évvel ez után, megérkezett az első pár Focal Sopra N°2 a Denon Márkaboltba, majd a második az Audio Centrumba, így végre mi is belehallgathattunk, mit tud a francia gyártó.

Focal Chorus házimozi hangfalszett teszt

2016. május 25., 13:15

Focal Chorus 726 házimozi hangfalszettFocal termékek közül legutóbb fejhallgató, azt megelőzően két PC-s szett járt szerkesztőségünkben, ám a házimozis kínálatuk is hatalmas. Köszönhetően az új importőrnek, nemrég hangfalakat kaptunk tesztelésre, méghozzá a Chorus 700 család tagjaiból válogatott komplett 5.1 összeállítást.

Fekete Péntek a Penna-Poor-nál

2014. november 28., 00:15

Fekete Péntek a Penna-Poor Kft. bemutatótermébenA Penna-Poor kínálatában egy napig néhány gyártó, nevezetesen a Focal, Naim és ProAc termékei rendkívüli kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Focal Spirit One S és Spirit Classic fejhallgatók tesztje

2014. november 25., 19:05

Focal Spirit Classic fejhallgatóTavaly kipróbáltuk a Spirit One fejhallgatót, mely a hangfalgyártásban jeleskedő cég első "fülre szabott" próbálkozása volt, és egész jól szerepelt. Azóta már több fülest is készít a Focal, melyek látszólag csak színben és névben különböznek egymástól... persze a valóság ennél összetettebb.

Focal Dimension hangprojektor teszt

2014. november 13., 07:05

Focal Dimension soundbarKülsőre egy kései sci-fi film díszletének tűnik, modern formáihoz igényes anyagok társulnak, kezelése pofonegyszerű, de a legfontosabb, hogy meglepően jól szól. Minél jobban megismertük, annál több extrával találkoztunk. Ez a Focal Dimension, lényegében az egyik legjobb hangprojektor, amit eddig kipróbáltunk.

Új Focal fejhallgatók

2014. október 13., 16:55

Focal Spirit Classic fejhallgatóMásfél évvel ezelőtt már járt nálunk a Focal első fejhallgatója, a Spirit One, melyet mai napig sokan az egyik legjobb passzív zajzáras utcai fülesként tartanak számon. Azóta a választék még két taggal bővült, és a Spirit One is átment némi ráncfelvarráson.

Audio & Vision SHOW 2013 - Stream Audio

2013. november 21., 16:50

Audio and Vision Show 2013 Stream AudioA Stream Audio két szobába telepítette berendezéseit: az egyik helyiségben, az M szinten minőségi sztereó komponenseket és a DALI zászlóshajó hangsugárzóit üzemelték be, a második szobájukat pedig az emeleten találhattuk meg. Itt óránként négycsatornás audiofil szimfonikus felvételeket hallgathattak az érdeklődők, az Andramedia Kft. jóvoltából. Ugyanebben a szobába többek közt Focal Utopia hangfalak, Dynavoice mélysugárzó, Ortofon hangszedők és JVC D-ILA projektor is kerültek, így a Stream Audio lett a rendezvény egyik legszínesebb kínálattal rendelkező kiállítója.

Focal Spirit One mobil fejhallgató teszt

2013. március 18., 20:00

Focal Spirit One fejhallgatóKipróbáltuk a hangsugárzóiról régóta ismert Focal cég első fejhallgatóját, mely a Focal Spirit One nevet kapta. Sokak szerint nem csak hangminősége, de passzív zajszűrése is kiemelkedő. Ennél fogva könnyen elcsábíthatja a gyakran utazó zenerajongókat.

Focal Chorus 807 V állványos hangfal teszt

2012. november 23., 07:00

A Focal (JMlab) az utóbbi időkben elsősorban az Utopia sorozat megkérdőjelezhetetlen babérjain pihen, mellette kézzelfogható fejlesztéseket csupán a multimédia és az autóhifi területén mutat. A cég azonban a középkategóriában is bőven kiszolgálja az érdeklődőket, jó példa erre a Chorus 807 V állványos doboz, amihez 300 000 forint körüli összegért már hozzájuthatunk.

Focal Grande Utopia EM a Penna-Poor nyílt hétvégéjén

2012. november 9., 17:00

A Penna-Poor Kft. ezen a hétvégén, november 10-11-én különleges csemegét kínál a zene szerelmeseinek, a hifi megszállottainak. Bemutatótermükben meghallgatható a világ egyik legjobb hangfalpárja, a Focal Grande Utopia EM.

Focal XS Book sztereó hangrendszer teszt

2012. július 20., 07:10

A Focal multimédiás hangrendszerei közül az XS 2.1 pillanatok alatt kedvencünkké vált. Olyannyira, hogy kategóriájának referenciájaként tekintünk rá. Most testvérét az XS Book-ot mutatjuk be.

Focal XS 2.1 iPod dokkolós hangrendszer teszt

2012. április 23., 12:25

A Focal - korábban JMlab - név hallatán minden hifiben, házimoziban és autóhifiben jártas zeneszerető embernek összefut a nyál a szájában. Akár a minőség szinonimájaként is alkalmazható mindhárom műfajban és újabban az XS széria jóvoltából a multimédiás hangkeltőkkel kapcsolatban is.

< előző oldal

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.