Focal Kanta újdonságok

2018. szeptember 27., csütörtök, 22:35

Focal Kanta audio hifi hangfal hangfalszett hangszóró Focal hangfal hifi hangfal házimozi hangfalszett Focal hifi hangfal Focal házimozi hangfalszett

Három új Focal hangfalat üdvözölhetünk, melyekkel a Kanta immár számos lehetőséget nyújtó szériává nőtte ki magát.

A korábban általunk is tesztelt, Franciaországban gyártott Focal Kanta N°2 csak az első fecske volt. Mostanra megérkeztek társai is, egy új zászlóshajó a Kanta N°3 személyében, vele együtt a Kanta N°1 állványos hangfal és a Kanta Center, melynek funkciója magától értetődő. Így akik beleszeretnek az új sorozat karakterébe, azok immár kisebb/nagyobb szobákban és nem csak sztereó, hanem házimozi konfigurációjában is élvezhetik a francia mérnökök által gondosan kidolgozott hangzást.

Focal Kanta No3 hangfal

A 40-80 négyzetméter közti alapterületű szobákba szánt Kanta N°3 hozza a legtöbb mélységet, dinamikát és pontosságot a legalsó frekvenciákban. Hangszórókészlete berillium anyagú IAL3 magassugárzóból és a különleges, préselt Flax mélyközép membránokból áll.

A 25 négyzetméter alatti területű szobákba ideális Kanta N°1 kétutas, állványra (tekintélyes mélysége miatt a legtöbb polcon aligha férne el) helyezhető doboz. Nála sem kevésbé dominál a vaskos formaterv, amely rendhagyó színkombinációkkal társul. Tucatnyi eltérő színopció közül válogathatunk, beleértve a kék és sárga előlapos valamint matt/fényes dobozzal készült kiadásokat.

Focal Kanta No1 hangfal

A fotókon szerénynek tűnő, valójában meglehetősen masszív, 21 kilós Kanta Center teszi lehetővé, hogy a Focal tudományát a filmek megszállottjai se nélkülözzék. Épp úgy, mint többi testvére, mágnesesen felhelyezhető védőselymekkel érkezik, kettős 16,5 cm-es mélyközép hangszóró készletében TMD felfüggesztés és NIC motor segíti a fókuszált, kiegyensúlyozott hangreprodukciót.

Focal Kanta Center centersugárzó

A Focal Kanta szériás termékei hamarosan Magyarországon is rendelhetők lesznek, várható árukról a hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

hu.horn.eu

Focal Kanta hangfalak

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.