Címke

PSB [20 találat]


Megújulnak a PSB Imagine szériás hangfalak

2023. november 26., 20:30

PSB Imagine B50 hangfalA kanadai székhelyű cég bejelentette, hogy frissíti népszerű Imagine termékcsaládját. A gyártó legfejlettebb technológiáit alkalmazták, hogy várakozáson felüli hangminőség legyen az eredmény. Három modellről kaptunk hírt, mindegyik hamarosan Magyarországon, az Octogon Audio szaküzletében is kipróbálható lesz.

PSB Passif 50 állványos hangfal teszt

2023. május 11., 00:10

PSB Passif 50 hangfalA legutóbbi PSB tesztünk során már említettük, hogy a kanadai cég fennállásának kerek, pontosan ötvenedik évfordulóját ünnepli. Ebből az alkalomból jelentették meg a Passif 50 állványos hangfalat, amin első ránézésre találunk ismerős vonásokat, kicsit jobban belemerülve viszont láthatjuk, hogy nagyon is egyéni és spéci megoldásokat sikerült alkalmazniuk!

PSB Synchrony B600 állványos hangfal teszt

2022. december 1., 21:40

PSB Synchrony B600 hangfalAz idén 50 éves kanadai PSB Synchrony szériájáról már beszámoltunk egy hír formájában, hiszen hazája legnépszerűbb hangfalgyártójáról van szó és ez a legújabb, és náluk jelenleg legnagyobb szintet képviselő sorozatuk. Akkor összesen kettő tagot tartalmazott, jelenleg három modell van ebben a repertoárban, amelyek közül a legkisebb és egyetlen állványos hangfal a Synchrony B600, amit tapasztalataink alapján egyáltalán nem kell félteni a szép számmal akadó vetélytársaitól.

Érkezőben a PSB eddigi legjobb hangfalai

2021. december 14., 11:50

PSB Synchrony T600 B600 hangfalakSynchrony Series néven debütált a (Kanada legnépszerűbb hangsugárzógyártójaként ismert) PSB legújabb referencia termékcsaládja. Egy álló és egy állványos hangfalról hullott le a lepel, amelyek a korábbi PSB gyártmányokhoz képest merőben más anyagokat és formatervet kaptak.

PSB Imagine XB állványos hangfal teszt

2020. március 24., 06:05

PSB Imagine XB hangfalAz eddig megismert PSB hangsugárzóktól természetességet, hihetetlen erőt és odaadást kaptunk. Nem holmi flanccal, díszítőelemmel vagy bármely divatnak behódolva próbálnak vásárlókat megnyerni maguknak, hanem azzal, hogy egyszerűen, a maguk valójában zenélnek. Nézzük meg, hogy az eddigi tapasztalataink érvényesek-e az Imagine XB állványos hangfalra is!

PSB Alpha P5 állványos hangfal teszt

2020. február 20., 17:50

PSB Alpha P5 hangfalA kanadai PSB kínálatából ősszel sikerült megismernünk egy termetes állódobozt, majd egy mélynyomót, idén pedig egy házimozi összeállításhoz volt eddig szerencsénk. Itt az ideje, hogy megnézzük, mit is kínál a gyártó azok számára, akik kis helységben tudnak vagy szeretnek zenét hallgatni, és a rendelkezésükre álló pénzügyi keret sem nagy. Jöjjön hát a PSB Alpha sorozatának P5 állványos hangdoboza!

PSB Alpha házimozi hangfalszett teszt

2020. február 7., 12:40

PSB Alpha házimozi hangfalszettA kanadai PSB Speakers már 1991 óta van jelen a minőségi hangsugárzók piacán, ugyanakkor Magyarországon a név még talán nem cseng eléggé ismerősen. Első, gyakorlatilag induló szériájuk az Alpha sorozat volt, ami ár/érték arányával és természetes, zenei megszólalásával is kiemelkedett az akkori versenytársak közül, épp emiatt e modellek "karrierje" gyorsan és meredeken ívelt felfelé piaci és szakmai értelemben is. A gyártó a széria elnevezését megtartotta, de azóta természetesen több iteráción keresztül megújította. Az Alpha sorozat legújabb inkarnációját volt szerencsénk meghallgatni a forgalmazó, Octogon Audio bemutatótermében, méghozzá mindjárt házimozihoz szánt, 5.1 felállásban.

PSB SubSeries 250 aktív mélyláda teszt

2019. december 27., 17:20

PSB SubSeries 250 aktív mélyládaNemrég írtunk PSB hangfalakról, abban a cikkben említettük, mennyire kedveljük e gyártó termékeit, melyek között sokat ígérő kinézetű és műszaki paraméterű mélyládák is kelletik magukat. Mivel lehetőségünk adódott, nem haboztunk és elhoztuk a SubSeries 250-et, több hétig használtuk, tapasztalatainkat az alábbi sorokban adjuk közre.

PSB Imagine X2T álló hangfal teszt

2019. november 4., 20:40

PSB Imagine X2T hangfalPSB hangsugárzókkal sajnálatos módon legutóbb körülbelül öt éve foglalkoztunk, pedig a kanadai illetőségű cég termékei annak idején is elég közel tudtak férkőzni a szívünkhöz. Szerencsére újból kedvezőbb szelek fújnak, így sikerült megkaparintanunk az Imagine X2T álló hangdobozt, ami nyitásnak elég erős, hiszen nem a cég legkisebb és legolcsóbb termékéről van szó.

NAD, Bluesound és a jövő

2017. május 5., 21:25

Warren Izzett LenbrookAz A.I.D.A. Audió központjában járt Warren Izzett a Lenbrook, vagyis a NAD, Bluesound és PSB márkák anyavállalatának európai kereskedelmi vezetője, akivel alkalmunk nyílt egy kis beszélgetésre.

PSB Imagine házimozi hangfalszett teszt

2014. december 1., 19:05

PSB Imagine házimozi hangfalszettKorábban teszteltük a PSB Image szériájából egy 5.0 szettet, most pedig az eggyel nagyobb, Imagine szériát próbáltuk ki ugyancsak házimozi összeállításban. Szépen megépített dobozok, sziklaszilárd dinamizmus, borotvaéles részletek. Ezek a hangfalak minden tekintetben jobbak akarnak lenni az átlagnál, de hogy ez miben nyilvánul meg, azt kifejtjük cikkünkben!

Újdonságok a PSB háza táján

2014. szeptember 16., 07:05

PSB Imagine X hangfalszettA PSB Imagine sorozata kibővül, és PSB Imagine X modellekkel kiegészítve fut tovább. A vadonatúj modellek már Magyarországra is megérkeztek.

PSB Imagine B állványos hangfal teszt

2014. május 22., 09:25

PSB Imagine B állványos hangfalA kis hangfalaknak megvan az a bája, hogy képesek a méretükhöz képest nagyot szólni, és álló társaikkal szemben sokszor fürgébb, feszesebb előadásra képesek. Ezúttal a PSB Imagine B állványos hangfalat próbáltuk ki, mely a középkategóriás hangdobozok között becsülettel megállja a helyét, ráadásul jól is néz ki. Ígéretes, de mit tud valójában ez a csinos szerkezet? Tesztünkből kiderül!

PSB SubSeries 125 aktív mélyláda teszt

2014. április 8., 08:15

PSB SubSeries 125 aktív mélyládaAz idén 40 éves, kanadai PSB kínálatából, álló és állványos hangdobozok után, egy aktív szubbasszus sugárzó került hozzánk, amit alaposan leteszteltünk. A SubSeries 125 az öttagú válaszék második legkisebb darabja, ám képességei a nagyobb versenytársai közé emelik.

PSB Imagine mini állványos hangfal teszt

2013. november 27., 10:45

PSB Imagine mini állványos hangfalMire számítson az, aki kis szobába szeretne egy helytakarékos, de minden szempontból igényes sztereó/házimozi hangrendszert? Milyen hangfalakat érdemes egyáltalán 20 m2 alapterületűnél kisebb szobákban használni, ami jól illik bármilyen bútorzathoz? Mai tesztalanyunk, a középkategóriás PSB Imagine mini hangfal ezekre az igényekre lett kiélezve, klasszikus vonalaival és különc hangjával mindenkit garantáltan megmosolyogtat.

Az Octogon Audio sztereó szobája Audio & Vision SHOW 2013

2013. november 21., 06:05

Audio and Vision Show 2013 NAD D3020Mindössze egy erősítő és egy pár hangfal muzsikált az Octogon Audio emeleti szobájában, ám e készülékek minden érdeklődő arcára elismerő mosolyt csaltak. A csöppnyi dobozka, mely külsejét meghazudtoló, testes hangzást produkált, a PSB Imagine Mini állványos hangfala volt, és ezt kötötték rá egy zsebszótárnál alig nagyobb NAD D 3020 hibrid digitális erősítőre. Ez egyike volt azoknak a szobáknak, ahol egyértelműen szembesülhettünk a hifizés jövőjével...

NAD az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. november 6., 06:05

NAD D 3020 sztereó erősítőÉpphogy betoppan kis hazánkba, máris a kiállításra látogat a NAD legendás, D 3020-as erősítője, mely kis méretével és korszerű szolgáltatásaival kiválóan szemlélteti a D osztályú technológia előnyeit.

NAD az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. november 6., 06:05

NAD D 3020 sztereó erősítőÉpphogy betoppan kis hazánkba, máris a kiállításra látogat a NAD legendás, D 3020-as erősítője, mely kis méretével és korszerű szolgáltatásaival kiválóan szemlélteti a D osztályú technológia előnyeit.

PSB Image B5 állványos hangfal teszt

2013. április 2., 11:35

PSB Image B5 állványos hangfalA PSB céget aligha kell bemutatni, hiszen negyven éve gyártanak hangfalakat. Az Image sorozattal sem ez volt az első találkozásunk, hiszen egy házimozi összeállítást már teszteltünk ebből a családból. Most az állványra illő méretű, B5-ös hangfalpárt vettük kezelésbe, hogy megtudjuk, egy ilyen kisebb doboz is megéri-e az árát.

PSB Image házimozi hangfalszett teszt

2011. szeptember 15., 08:10

Három betű; hangfal márka. Rákérdezhetek: JBL? PMC? KEF? MBL? NHT? WLM? Nem talált! PSB! A következő tesztben megnézzük, hogy mennyire jogos, hogy a PSB márka nem jut az elsők közt eszünkbe. Legalábbis eddig...

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.