NAD az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. november 6., szerda, 06:05

Octogon Audio Polk Audio hangfal PSB hangfal NAD NAD erősítő hifi show házimozi show szórakoztató elektronikai kiállítás Audio Vision SHOW

Épphogy betoppan kis hazánkba, máris a kiállításra látogat a NAD legendás, D 3020-as erősítője, mely kis méretével és korszerű szolgáltatásaival kiválóan szemlélteti a D osztályú technológia előnyeit.

NAD D 3020 digitális sztereó erősítő

A kiállítás látogatói kivételesen, még az AV-Online tűkön ülő szerkesztőinél is előbb kerülhetnek testközelbe a NAD D 3020 integrált sztereó erősítővel, mely részben a hifizés jövőjét, részben pedig a mai technológia adta lehetőségeket tárja elénk. 2x30 W teljesítménye gyártója szerint bőven elég egy állványos hangfal meghajtására, ugyanakkor elegendő bemenettel rendelkezik ahhoz, hogy valamennyi kütyünket rákössük.

NAD D 3020 digitális sztereó erősítő

A NAD D 3020 társaságában a korábban általunk is tesztelt PSB Imagine Mini állványos hangfal lesz meghallgatható. Ezúttal a kiállítás látogatói is megcsodálhatják, micsoda erővel bír ez a parányi kis doboz!

PSB Imagine Mini állványos hangfal

Ugyanebben a szobában kiállításra kerül egy szintén NAD műhelyből származó iPod/iPhone dokkoló hangrendszer is, nevezetesen a VISO 1, melyet ugyancsak volt alkalmunk alapos teszt keretében bemutatni olvasóinknak. A D 3020-hoz hasonlóan a VISO 1 is támogatja a vezeték nélküli, Bluetooth-alapú zenelejátszást, ráadásul a prémiumkategóriás dokkolók piacán nemzetközileg is a legjobbak között emlegetik. Érdemes kipróbálni!

Bővebb információ a kiállításról:

www.av-online.hu/show

NAD VISO 1 Bluetooth vezetéknélküli hangrendszer

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.