Katie Melua - Love & Money album

2023. március 14., kedd, 20:25

zeneajánló lemezajánló ajánló

2023.03.24-én jelenik meg Katie Melua - Love & Money című albuma, amelyet természetesen turné is követ majd, amire a jegyek elővételben kaphatók.

Katie Melua Love and MoneyKatie Melua Love and Money coverKatie MeluaKatie Melua

Katie Melua Nagy-Britannia egyik legsikeresebb zenei előadója, több mint 11 millió albumot adott el, és több mint 56 platinadíjat kapott. Kiváló dalszerző, zeneszerző és hangszerelő, legismertebb slágerei közé tartozik a Nine Million Bicycles, a The Closest Thing to Crazy és a Wonderful Life hírhedt feldolgozása. A folyamatosan keresett turnézó művész egyedülállóan erőteljes és magával ragadó hangjával, hibátlan előadásmódjával és elbűvölő személyiségével varázsolja el közönségét világszerte.

Az énekes-dalszerző 10 számból álló kollekciója a 2020-as Top 10-es lemez, az Album No. 8 folytatása, és állítólag bepillantást enged az elmúlt két év utazásaiba. A Leo Abraham által készített nagylemezt tavaly nyáron vették fel Peter Gabriel Real World stúdiójában, miközben Katie várandós volt két fiával. Az albumot a Golden Record című kislemez harangozza be, amiről így nyilatkozott:

 "Arról szól, hogy megváltozik a színtér, és hogy nő vagyok a zeneiparban, és milyen furcsának és szerencsésnek érzem magam, hogy van egy munkám, aminek rabja vagyok. Ez a közel 20 éven át tartó metódus arra késztetett, hogy nagyon dogmatikus legyek, és rájöjjek, nagyon kevés helyet hagytam az otthoni életemnek."

"Mielőtt észrevettem volna, elrepültek az évek, és 36 éves voltam, frissen elváltam, még mindig őrülten élveztem a zenélést, miközben körülöttem a barátaim mind házasok lettek, és babákat szültek. És bár a lemezkészítés és a színpadi fellépések mindig, mindent megadtak, amiről azt hittem, hogy a lelkemnek szüksége van, az otthoni kapcsolat hiánya és a családalapítás gondolata folyamatosan mardosott. A Golden Records írása közben úgy éreztem, mintha megbékéltem volna az egésszel, elfogadtam azt is, hogy változnak a dolgok az iparágban, elégedett voltam az otthoni sorsommal, és készenálltam szembenézni a félelemmel, hogy elengedem a zeneipar örök mókáját."

Katie Melua

Ketevan "Katie" Melua eredendően grúz származású, aki 8 évesen Észak-Írországba, majd 14 évesen Angliába költözött. 2003 novemberében, 19 évesen megjelent debütáló albuma, a Call off the Search, mely felkerült a brit slágerlisták élére, és 1,8 millió darabot adtak el belőle a kiadás utáni első öt hónapban. 2006-ban ő volt az Egyesült Királyság legtöbb lemezt eladó énekesnője, Európában az európai énekesnők közül pedig az ő lemezeit vették meg a legtöbben. A Sunday Times Rich List 2008 szerint Melua 18 millió fontos vagyonra tett szert, így ő volt akkor a tizenhetedik leggazdagabb, harminc évnél fiatalabb brit zenész.

Katie Melua

Az album dalai:

1. Golden Record

2. Quiet Moves

3. 14 Windows

4. Lie In The Heat

5. Darling Star

6. Reefs

7. First Date

8. Pick Me Up

9. Those Sweet Days

10. Love & Money

11. Watch Me

12. I Remember

13. Dann Erinner Ich (with Philipp Poisel) [Remind Me To Forget - German Version]

14. Love & Money [Band Version]

katiemelua.com

katiemelua.lnk.to/LoveAndMoneyWE

Katie Melua Love and Money cover

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.