Zárt csúcsfejhalllgató a MrSpeakers műhelyéből

2016. május 23., hétfő, 19:30

MrSpeakers audio hifi fejhallgató high end hifi fejhallgató MrSpeakers fejhallgató planar fejhallgató síkmágneses fejhallgató síkmágneses hangszóró high end fejhallgató

Éppen csak leteszteltük a MrSpeakers V-Planar hangszóróval felszerelt zászlóshajóját, az ETHER-t, máris értesültünk, hogy a high end fejhallgató zárt változata, az ETHER C is megérkezett.

MrSpeakers ETHER C és ETHER high end fejhallgatókMrSpeakers ETHER C high end fejhallgatóMrSpeakers ETHER C high end fejhallgatóMrSpeakers ETHER C high end fejhallgatóMrSpeakers ETHER C high end fejhallgatóMrSpeakers ETHER C DUM kábelMrSpeakers ETHER C DUM XLR kábelMrSpeakers ETHER C és ETHER high end fejhallgatókMrSpeakers ETHER C és ETHER high end fejhallgatókMrSpeakers ETHER C védőtokMrSpeakers ETHER C védőtok

Az eredetileg Fostex fejhallgatók átalakítására specializálódott MrSpeakers több tekintetben is átlépte saját korlátait, amikor házon belül kifejlesztették ETHER nevezetű modelljüket. A San Diegóban tervezett és gyártott ETHER C ugyanazt a síkmágneses "V-Planar" motort tartalmazza, mint nyitott testvére, mi több, készülékháza is szinte tökéletesen megegyezik, egy dolgot kivéve. A hangszórókamrák külsejét nem méhsejt mintázatos rács, hanem karbonszálas lemez fedi. Ezáltal a MrSpeakers ETHER C egy speciális kategóriába férkőzhet be, mivel a síkmágneses rendszerek között nagyon kevés zárt konstrukciót találunk. Ami azt illeti, a félmillió forint körüli kategóriában eleve a nyitott megoldásokat részesítik előnyben.

MrSpeakers ETHER C high end fejhallgató

Az ETHER C tehát a karbonszálas fedelek kivételével azonos komponensekből készült, így rajta is megtalálható az extra puha, báránybőr kárpitozású fülpárna, a szinte elnyűhetetlen nikkel-titán (Nitinol) fejpánt és persze a példaértékű gyorscsatlakozós kábelaljzat. Utóbbihoz a vásárló kérése szerint mellékelik az előre kiválasztott kábel típust (kérhetünk aszimmetrikus 2,5; 3,5 és 6,3 mm-es Jack végződésű, vagy 4-tűs XLR csatlakozófejjel felszerelt vezetéket).

MrSpeakers ETHER C DUM kábel

Az első Magyarországra érkezett MrSpeakers ETHER C-t a gyártó által opcionálisan kínált DUM tuning kábellel küldték. Szerencsés módon máris megkaparinthattuk a fejhallgatót, javában járatjuk, tudására pedig hamarosan bővebben visszatérünk itt, az AV-Online hasábjain.

www.audiocentrum.hu

mrspeakers.com

MrSpeakers ETHER C high end fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.