Limitált fülessel jelentkezik az Ultrasone

2018. október 3., szerda, 21:35

Ultrasone audio hifi fejhallgató hifi fejhallgató high end Ultrasone fejhallgató high end fejhallgató

Edition Eleven néven jelentette be legújabb prémium kategóriás fejhallgatóját az Ultrasone. A diófa külsejű terméket kézzel szerelik össze Németországban, nem mellesleg egész csinosra sikerült.

Néhány napja kerültek nyilvánosságra az Ultrasone Edition Eleven fejhallgató adatai, mellyel a gyártó tovább színesíti audiofil fejhallgatós kínálatát. Nyitott rendszerű, egyedileg válogatott anyagokból készül a maximális kényelem és a kifinomult hangélmény érdekében. Belsejében új fejlesztésű, 40 mm-es, ún. TruText bio-cellulóz membránanyagú hangszóró kelti a hangokat. Érdekesség, hogy a fülesből stílszerűen csak 1111 db-ot gyártanak.

Ultrasone Edition Eleven fejhallgató

A hangszórót neodímium-vas-bór mágnes hajtja, frekvencia-átvitele 6 Hz-től 42 kHz-ig terjed. A gyártó közleménye szerint bármilyen műfajú zenével képes visszaadni a hangokat úgy, ahogy a művészek megálmodták. Térhatását az Ultrasone saját szabadalmát képező S-Logic Plus technológia segíti. Ennek egyszerűbb változatával már találkozhattunk a Performance 880 tesztelésekor. Az S-Logic Plus lényege, hogy egyedi térhatást biztosítson a hallgatónak. Extra levegősséget és természetesebb hangélményt nyújt azáltal, hogy a hangszórók nem a fül tengelyén állnak, hanem lejjebb és előrébb.

Ultrasone Edition Eleven fejhallgató

A fejhallgatót úgy tervezték, hogy hosszabb zenehallgatás után is kényelmes maradjon. Mellékelve érkezik hozzá védőtok és egy 4-magos, 3 méter hosszú kábel is, melynek vége tetszőlegesen alakítható 3,5 vagy 6,3 mm-es Jack dugóra. Az októberben érkező fejhallgató kb. 300 000 forintért lesz megvásárolható, az első példányt kölcsönkaptuk a forgalmazótól, már járatjuk, hogy hamarosan részletes cikkben számoljunk be róla itt, az AV-Online hasábjain.

muzix.hu

ultrasone.com

Ultrasone Edition Eleven fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.