A legjobb még jobb lett

2016. január 21., csütörtök, 07:10

Sennheiser audio hifi fejhallgató HD800S high end hifi fejhallgató Sennheiser fejhallgató Sennheiser HD800S high end fejhallgató

Évekig tartó csend után, tovább gyarapította high end fejhallgató termékcsaládját a Sennheiser. Dinamikus rendszerű zászlóshajójuk, a HD 800 ezúttal egy nagyobb, S-jelzésű újoncot tudhat maga fölött.

Sennheiser HD 800 S high end fejhallgatóSennheiser HD 800 S high end fejhallgatóSennheiser HD 800 S high end fejhallgatóSennheiser HD 800 S high end fejhallgatóSennheiser HD 800 S high end fejhallgatóSennheiser HD 800 S high end fejhallgató doboza

A Sennheiser HD 800 S a nemzetközileg is rendkívül népszerű HD 800 alapjaira épül. Utóbbi az elmúlt öt év alatt a világ egyik legkedveltebb dinamikus rendszerű high end fejhallgatójává vált. Minket beleértve, sokan várták a pillanatot, amikor végre a német fejhallgató specialista gárda újabb csúccsal rukkol elő. Úgy tűnik, nem csak a megszállottakat célzó, legtöbbünk számára elérhetetlen Orpheus-projekt lebegett a fejlesztők szeme előtt.

Sennheiser HD 800 S high end fejhallgató

A HD 800 S, ahogy neve is sugallja, nagymértékben a továbbra is forgalomban lévő HD 800 technológiáján alapszik. Bizonyos értelemben "csak" apró tuninghoz folyamodott a Sennheiser, de mint tudjuk, a nagy nevek és nagy számok, high end berendezések világában a kis változások is okozhatnak komoly eltéréseket. Jelen esetben fejlesztés alatt nem csak a feketére fújt futurisztikus külsőt kell értelmezni. A HD 800 S kialakítása közben olyan hangelnyelő technológiát alkalmaztak, ami első ízben az IE 800 referencia fülhallgatóban volt megtalálható. Az eljárás lényege: a gyártó által káros akusztikai effektusként említett, ún. "maszkhatás" kiküszöbölésével a hanghullámokat manipulálják úgy, hogy az emberi fül képes legyen a halkabb részleteket is jobban érzékelni.

Sennheiser HD 800 S high end fejhallgató

További említendő előnye a HD 800 S fejhallgatónak, hogy az alapverzióval ellentétben hozzá gyárilag mellékelik a (többek közt) Sennheiser referencia fejhallgató erősítőivel (HDVD 800, HDVA 600) kompatibilis XLR kábelt. Hogy mennyivel produkál jobb hangot kisebb testvéréhez képest a HD 800 S? És egyáltalán, milyen hangot képes kelteni? Nos, ezekre a kérdésekre nagyon szeretnénk mihamarabb válaszolni, olyannyira, hogy az említett füles már javában járatódik szerkesztőségünkben. A termékről szerzett tapasztalatokat, élményeket és tudnivalókat hamarosan részletes cikk formájában publikáljuk itt, az AV-Online hasábjain.

www.sennheiser.hu

Sennheiser HD 800 S high end fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.