Yello Yell40 Years jubileumi válogatásalbum

2021. május 15., szombat, 19:30

vinyl lemez vinyllemez lemezajánló zeneajánló CD-lemez

A legendás Yello elektronikus duó a Yell40 Years-szel ünnepli fennállásának 40. évfordulóját, amelyet a Polydor révén április 30-án jelentettek meg.

Yello Yell40 YearsYello Yell40 Years 4 CDYello Yell40 Years 2 CDYello Yell40 Years 2 LPYello

A svájci eredetű Yello két tagjának, név szerint Dieter Meiernek és Boris Blanknek új antológiai gyűjteménye nem csupán olyan tipikus dalokkal, mint a The Race, az Oh Yeah vagy az úttörő Bostich van tele, inkább a diszkográfia olyan összes gyöngyszemére fekteti a hangsúlyt, amelyek soha nem kapták meg azt a reflektorfényt, amelyet megérdemelnének.

Olyan szerzemények, mint a rajongók örök kedvence, az I Love You, az excentrikus Rubberbandman vagy a klasszikus Desire. Tudjuk jól, hogy a zürichi duó stílusa nem mindig ismert korlátokat, és most erre fektetik a hangsúlyt, hiszen az elmúlt négy évtizednyi munkásságot felölelő Yell40 Years tulajdonképpen kihagyhatatlan a különleges elektronikus hangok minden kedvelőjének. A kiadvány a duó legutóbbi stúdióalbumának, a 2020-as Pointnak a folytatása, de idén még terveznek további megjelentetéseket is, tehát a Yello rajongóknak érdemes lesz nagyon figyelniük!

Yello Yell40 Years 4 CD

A 4 CD-s keménykötésű könyvverzió Boris Blank által kreált retrospektív, az úgynevezett "szélesebb árnyalatú" Yello-t is tartalmazza, amelyen főleg a lágy és a nem mindennapi darabokat hallhatjuk, míg a negyedik bónusz CD-n a múlt kedvenc remixeit állítottak össze. Némelyiküket eddig még nem publikálták, többek között azt sem, amit a DJ Hell és a Factory Records egykori képviselője, a szerző és filmrendező Mark Reeder alkotott.

Yello

A Yello Yell40 Years szigorúan korlátozott 4 CD-s keménykötetes könyvként, normál 2 CD-ként, fekete 180 g-os dupla vinylként, és minden streaming portálon elérhető lesz.

Yello Yell40 Years 2 LP

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.