Xavian hangfalak az Akusztika kínálatában

2011. október 10., hétfő, 09:25

Xavian audio hifi házimozi hangfal hifi hangfal házimozi hangfal Xavian hangfal

Ha van még, aki nem tud róla, most közhírré tétetik, hogy immáron az Akusztika Hifi boltban is meghallgathatók, és meg is vásárolhatók a Xavian hangsugárzói. A Dob utca 60-as szám alatt, a Kürt utca sarkán található üzlet vállalta egy igazi európai márka képviseletét.

Xavian xn evo s

Az, hogy a Xavian igazi európai, egyrészről tetten érhető a hangsugárzók számtalan porcikájában, másrészről a hangfalak származásában. Azok ugyanis Csehországban készülnek Olasz tervező és tulajdonos által megálmodva, Dán meghajtókat felvértezve. Persze igyekezhetünk a vérvonalban az Olasz felmenőket hangsúlyosabbnak mutatni, hivatkozva a dobozok külső jellegzetességeire vagy a furnér fajtáira, árnyalatára és lakkozására. Nem is kétséges, hogy külsőleg a Xavian hangsúlyos, karakteres hangfalakat gyárt. Van valami jellegzetes az Olasz dizájnban, még így, európai termékbe emelve is. Ám ne feledjük, hogy a fantasztikusan kifinomult és mesterien illesztett, masszívan összeszerelt dobozok itt készülnek a közelben, Csehországban.

Xavian gyárXavian gyárXavian xn evo sXavian xn125esXavian xn125esXavian suona IIXavian basso

Végül joggal emlegethetjük a hangfalgyártásban méltán jól csengő Dán vérvonalat is. A ScanSpeak hangsugárzók számos audiofil és highend termékben bizonyítják rátermettségüket, meg persze a ScanSpeak rugalmasságát, hiszen a hangsugárzókat a hangfalgyártók egyedi igényeihez igazítják.

Xavian xn125es

Talán épp ez utóbbinak és persze a Xavian minőség iránt elkötelezettségének köszönhetjük, hogy a kínálat nem könnyen megérthető ár és méret szerint oszlik zárt és bass reflex dobozokra. Az egyes modellek nem a széria kisebb és nagyobb darabjaihoz hasonló megoldást igyekeznek követni, hanem azt ami az adott térfogathoz, illetve adott célra leginkább alkalmas. Számtalan kis- és nagydoboz van itt zárt kivitelben. Még egymás mögött szinkronban dolgozó mély meghajtókra épített, zárt mélyládát is találunk a kínálatban. Ez bizony mind igen komoly minőségű és megbízható felfüggesztésű hangsugárzót követel.

Xavian basso

A gyártó honlapját barangolva, a gyártási folyamat képeit nézve érezni igazán, hogy ez nem is gyártás, hanem teremtés. Mosolygós arcok, rendezett, ám mégis hangulatos munkakörnyezet, fejlett alkatrészek és klasszikus technikák veszik körül azt a csipetnyi büszkeséget és sugárzó elkötelezettséget ami a Xavian. A hang iránti alázat, valamint a gyártás és tervezés terén megmutatkozó szenvedély csodás kivitelű és varázslatos megszólalású hangfalakat szült.

Xavian gyár

Egy szó mint száz, érdemes egy meghallgatásra betérni a Dob utcában az Akusztika Hifiboltba, és érdemes pár pillantást vetni a Xavian hangfalaira.

www.hifibolt.hu

www.hifiboltonline.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.